Tastyworks & crypto trading

Úgy tűnik, hogy a Tastyworks se akar kimaradni a kriptó kereskedési lázból, ugyanis a promójuk alapján hamarosan náluk is elérhető lesz a kriptó piac.

A nagy kérdés nyilván az, hogy mikor és milyen termékkör lesz elérhető. Az sem elhanyagolható, hogy milyen kötési díjak mellett lehet majd kriptóval kereskedni, de a Tastyworks-öt ismerve valószínűleg jóval kedvezőbb lesz, mint a kriptótőzsdéken.

Kriptó promóció

Az alábbi promócióba futottam bele a napokban:

Sajnos az új számlanyitóknak járó ingyen kriptóból kimarad mindenki, aki nem USA állampolgár. Ettől függetlenül érdekes lehet kriptó kereskedésre. A teljes promóciót itt tekintheted meg.

Ha szeretnéd elsajátítani a Tastyworks platform profi használatát, ez a képzésem lehet érdekes számodra.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: kriptó, tastyworks,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2021-01-19Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.