Google earnings trade: +434% profit

Alábbiakban egy gyorsjelentésre játszó Calendar spread pozíciómat szeretném megosztani, amit a GuruScan segítségével találtam február elején.

2022 elején elég sok gyorsjelentési helyzetben kereskedtem. Legtöbb esetben az ilyen helyzetekre Calendar spread stratégiákat keresek a GuruScan segítségével, ami pillanatok alatt meg tudja nekem mutatni a számomra ideális együttállásokat (pl. magas R/R, IV skew, stb).

GOOG earnings Calendar spread

Ezek közül az egyik legszebb profitabilitást a GOOG-re felvett egyszerű Call Calendar spread tudta produkálni. Nyilván kellett hozzá egy szerencsés időzítés és egy kb. +10%-os alaptermék elmozdulás, hogy maga az opciós pozíció több, mint 400%-ot profitáljon. Ha gyorsjelentés előtt nem szedtem volna ki belőle napon belül a kockázatot, akkor 2x ekkora profit is lehetett volna rajta. De mivel alapból is kellően konzervatív vagyok - ezen a piacon meg pláne - ahogy tudtam kivettem a poziból a kezdeti kockázatot.

2020-ban kezdtem el fejleszteni a GuruScan-t és előtte nem volt nagyon jellemző, hogy gyorsjelentésre kereskedtem volna, mert a hagyományos platformok segítségével vagy lehetetlen vagy nagyon időigényes lett volna az ideális Calendar spread együttállások megtalálása. Azóta minden gyorsjelentési szezonban beállítom a szükséges alert-eket és keresem a megfelelő setup-okat. Nyilván a GuruScan sem Szent Grál, nem látja a jövőt és számos veszteséges gyorsjelentési pozícióm is van. De a GuruScan nélkül neki sem állnék ezeket keresgélni manuálisan...

Az alábbi videót az Opciós Mesterképző Klub (OMK) tagjai számára készítettem. Ezeket a pozíció videókat minden esetben a pozi lezárását követően teszem közzé, így ezek nem szignálok, hanem kizárólag oktatási célt szolgálnak.

Az OMK keretein belül már több, mint 300 db hasonló pozíciómenedzsment videót készítettem 2019 tavasza óta, így elképesztően sokféle piaci helyzetben láthatták az OMK tagok, hogy mikor milyen stratégiákkal kereskedek, hogyan alakítom át őket, mikor zárok, stb.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2022-02-14



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.