SPX iránymentes Diagonal, $1000 profit

Sokféleképpen lehet rövid vagy középtávú iránymentes piaci elképzelést létrehozni opciós stratégiák segítségével. Mutatok egy rövidtávút SPX-re.

Jelen cikkemben egy éles példát szeretnék bemutatni Diagonal spread segítségével. Ezt a haladó pozíciómenedzsment videót az Opciós Mesterképző Klub tagjai számára készítettem. A klubtagok számára már több, mint 350 db éles pozíciót rögzítettem videóra, így láthatják, hogy adott piaci helyzetben hogyan és milyen opciós stratégiákkal kereskedek az éles piacon.

SPX Diagonal spread

Az alábbi videóban egy haladó opciós stratégiát mutatok be Put Diagonal spread segítségével. A piaci elképzelés egy rövidtávú, max egyhetes oldalazás megjátszása volt az SPX-re. A pozíció 7 napig volt életben és $1000 profitot hozott 1 kontraktusra vetítve.

Ebből a videóból is látszik, hogy nagyon sokféleképpen lehet iránymentes elképzelést kialakítani a piacon. Jelen példában kifejezetten olyan SPX Diagonal spread-et kerestem a GuruScan segítségével, aminek magas volt a várható megtérülése és a valószínűsége. 

Az alábbi pozíciót tized ekkora kockázattal is lehet kötni, ha valaki nem SPX-el kereskedik, hanem pl. SPY-al, mert annak 1/10 az árfolyama az SPX-hez képest.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2022-10-06



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.