Korlátozott kockázatú iránymentes SPX pozíció

A jelenlegi oldalazó, alacsony volatilitású piac olykor nagyon jó lehetőségeket teremt alacsony és korlátozott kockázatú iránymentes pozíciók építésére.

Az Opciós Mesterképző Klub tagjai számára a héten megosztottam egy múlt héten lezárt, összetett SPX time spread pozíciómat. A pozíciót 7x alakítottam át az életútja során és Calendar / Diagonal opciós stratégiákat kombináltam annak érdekében, hogy iránymentes elképzeléssel legyek kint az SPX piacán.

Széles sávban profitábilis

Alábbiakban megosztok egy képernyőképet az éles pozíciómenedzsment videóból, amin látszik, hogy 3 nap volt hátra lejáratig és a felépített pozíció 3980 és 4280 között profitábilis tudott maradni, szépen termelt az idő. (Kattints a képre a nagyításhoz).

A Call Calendar spread pozíciók bekerülési költségét credit Diagonal spread segítségével csökkentettem, majd később a range-t kitágítottam Put calendar vásárlással.

A pozíció végig korlátozott kockázatú volt, így nem lehetett vele többet veszíteni, mint a kezdetben kalkulált max. veszteség.

Végül a kezdeti prémiumra vetítve 214%-os profittal zárult az ügylet.

Tanulj a kötéseimből!

Az OMK egyik legnagyobb előnye, hogy minden hónapban osztok meg éles kötéseket, amiből láthatod, hogyan, milyen termékekkel és stratégiákkal kereskedek az aktuális piaci környezetben.

Ezek nem szignálok, azaz nem követhető kötések, nem tudsz engem másolni. Mindegyik videót csak a kötés lezárása után osztom meg, hogy kizárólag oktatási célt szolgáljon. Oktatásra viszont tökéletes, hiszen nagyon sokat tanulhatsz abból, hogyan alkalmazom az opciós stratégiákat éles piacon.

Úgy gondolom, hogy az éles pozícióim megosztása az egyik leghasznosabb része az OMK-nak, mert így válik az elméletből gyakorlat. Jelenleg már több, mint 430 db éles pozíciómat vettem videóra az OMK indulása (2019) óta. Szóval van mit nézni ;).

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2023-05-10



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.