IBKR Desktop - egy szép új világ

Végre a jól ismert Interactive Brokers TWS felületénél egy sokkal egyszerűbb platformot is fejlesztenek az IB-nél, ami IBKR Desktop névre hallgat.

Megszámolni nem tudom hány olyan visszajelzést kaptam már az évek alatt, hogy az IB TWS platformja pilótavizsgás és elveszi az emberek kedvét a kereskedéstől. Hát van benne igazság, főleg azoknak, akik nem mozognak otthonosan az IT világában.

De ezentúl már nem csak a TWS áll a kereskedni vágyók rendelkezésére, ugyanis az IB folyamatosan fejleszti és már elérhetővé is tette az IBKR Desktop névre hallgató, letölthető alkalmazását.

IBKR Desktop kereskedési platform

Úgy tűnik, hogy a platformot teljesen a nulláról kezdték megírni, mert szinte semmiben sem hasonlít a korábbi TWS-re. Sokkal felhasználóbarátabb, jóval egyszerűbb használni. Nem kell hozzá pilótavizsga;).

Az IB jelzi, hogy ez még csak egy "Preview" változat, azaz csak előzetes és folyamatos fejlesztés alatt áll. Így lehetnek benne bug-ok, ezért folyamatosan gyűjtik a felhasználók visszajelzéseit.

A tájékoztató oldalukon jelzik, hogy még számos funkció vár fejlesztésre, köztük egy "Advanced Options Tools" is. Nagyon remélem, hogy ez egy TOS-hoz hasonló opciós kockázati grafikon elemző modul lesz...

Az alábbi rövid videóban megmutatom hogyan néz ki a platform, de készítettem róla egy 1.5 órás oktatóvideót is, amit itt vásárolhatsz meg.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2024-01-30



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.