Mit Jelent Opciót Venni?

Mit Jelent Opciót Venni?

Az opciós kereskedés legegyszerűbb formája az opció vásárlása. Sajnos önmagában opciót venni sok esetben kevés, mert az opcióban lévő időérték az ellen dolgozik aki megvette. Főleg akkor ha a hozzá kötött termék meg sem mozdult vagy csak oldalazik egy szűk sávban. Ennek ellenére sok iránykereskedő nagyon sikeresen használja az opciók vásárlását céláras kereskedés esetén. Jómagam az iránymentes kereskedés híve vagyok, de erről már olvashattál:).
 
 
Az alábbi videós példában mutatok kétféle opció vásárlást és átbeszéljük a kockázatkezelést is. Ha merültek fel kérdések, akkor szívesen látlak egy jövőbeni Opciós Bemutató Előadásomon is.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2012-09-28



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.