Mi Köze A Casconak Az Opcióhoz?

mi az az opció

Legkönnyebb az opciót egy hétköznapi példán keresztül megérteni. Mivel szinte mindenki tudja mit jelent a Casco biztosítás autó esetén, így a Casco analógiát használva mutatom be az opciók működését a legújabb videós anyagomban. A másik hétköznapi példa az ingatlan vásárlás lenne, amikor a vevő előleget tesz le a lakásra, amivel jogosultságot szerez arra, hogy az adott ingatlant bizonyos időn belül a szerződésben foglalt áron és feltételekkel megvásárolhatja (ld. Call opció).
 
 
A videóban azt is bemutatom, hogy mit jelent a két alapvető opció a Call és a Put opció és mikor hogyan érdemes őket használni. Ha merültek fel kérdések, akkor szívesen látlak egy jövőbeni Opciós Bemutató Előadásomon.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2012-09-11



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.