Profitálj A Sávban Mozgó Papírokból Is!

Iránymentes Range Kereskedés
Folytatva az iránymentes kereskedést, nézzük meg mit jelent az Iránymentes Range Kereskedés. Az előző videóban azt láthattad, mit jelent az Iránymentes Szint Kereskedés. Ha még nem láttad, feltétlenül nézd meg, hogy ezt a videót jobban tudd követni, mert az ott elhangzó alapismeretekre építek. A range vagy sáv kereskedés szépsége az, hogy abból is tudok profitálni, ha az alaptermékem sávban mozog. Ez ugyebár sehol máshol nem lehetséges. Az amerikai piacon számos termék esetén gyönyörűszépen alkalmazható ez a stratégia, főleg indexeknél. A videóban azt is megmutatom, hogyan lehet megtippelni annak a valószínűségét, hogy egy adott jövőbeni időpontra milyen két szélsőérték közé (range) várható az alaptermékem árfolyama. Azaz meg tudom tippelni opciós volatilitás és árak alapján, hogy milyen sávban várható a termék mozgása, így ezzel megkönnyítem az Iránymentes Range Kereskedés opciós stratégiájának a felépítését.


1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2012-08-08Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.