Te Mindig Eltalálod Az Irányt?

Iránymentes kereskedés

Bevallom, hogy számomra a legnehezebb dolog mindig az irány eltalálása volt, így már nem is kísérletezek vele...:). De akkor mégis mivel tudok pénzt csinálni a piacokon? Erről fog szólni ez a cikk és a cikkhez tartozó videó. Az iránymentes kereskedés kérdéskörét mutatom be a cikk alatt található közel 7 perces videóban.

A lényeg az, hogy 66%-os irányvalószínűség mellett kereskedek, stop és célár használata nélkül, korlátozott kockázat és magas valószínűség mellett. Ezért imádom az opciós kereskedést. A videóban azt is megtudod mi a hasonlóság a futópálya és a piaci irányok között és azt is, hogy miért könnyebb eltalálni, hogy melyik sávra nem leszel kisorsolva... - hogy ennek mi köze az opciózáshoz? Nézd meg a videót és meglátod! A videó második részét itt találod!

A videó megtekintéséhez kérlek add meg az email címed

Ne találgasd többé a piaci irányt!

Tanulj meg iránymentesen kereskedni.

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.szint_kereskedes

Ha szeretnéd elsajátítani ezt a kereskedési stratégiát, jelentkezz az Opciós Távoktatásra!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2012-07-19 15:49:40

OpcioGuru a médiában

      


Nálunk bankkártyával is fizethetsz!

Kövess minket

Kövess minket a Facebook-on is!Kövess minket a Youtube-on is!

opcioguru Soundcloud profilLépj velünk kapcsolatba a Skype-on is!

opcioguru instagram csatornaKövess minket a Twitter-en is!