Te Mindig Eltalálod Az Irányt?

Iránymentes kereskedés

Bevallom, hogy számomra a legnehezebb dolog mindig az irány eltalálása volt, így már nem is kísérletezek vele...:). De akkor mégis mivel tudok pénzt csinálni a piacokon? Erről fog szólni ez a cikk és a cikkhez tartozó videó. Az iránymentes kereskedés kérdéskörét mutatom be a cikk alatt található közel 7 perces videóban.

A lényeg az, hogy 66%-os irányvalószínűség mellett kereskedek, stop és célár használata nélkül, korlátozott kockázat és magas valószínűség mellett. Ezért imádom az opciós kereskedést. A videóban azt is megtudod mi a hasonlóság a futópálya és a piaci irányok között és azt is, hogy miért könnyebb eltalálni, hogy melyik sávra nem leszel kisorsolva... - hogy ennek mi köze az opciózáshoz?

Nézd meg a videót és meglátod!1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2012-07-19Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.