Te Mindig Eltalálod Az Irányt?

Iránymentes kereskedés

Bevallom, hogy számomra a legnehezebb dolog mindig az irány eltalálása volt, így már nem is kísérletezek vele...:). De akkor mégis mivel tudok pénzt csinálni a piacokon? Erről fog szólni ez a cikk és a cikkhez tartozó videó. Az iránymentes kereskedés kérdéskörét mutatom be a cikk alatt található közel 7 perces videóban.

A lényeg az, hogy 66%-os irányvalószínűség mellett kereskedek, stop és célár használata nélkül, korlátozott kockázat és magas valószínűség mellett. Ezért imádom az opciós kereskedést. A videóban azt is megtudod mi a hasonlóság a futópálya és a piaci irányok között és azt is, hogy miért könnyebb eltalálni, hogy melyik sávra nem leszel kisorsolva... - hogy ennek mi köze az opciózáshoz?

Nézd meg a videót és meglátod!1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.