Félelem -> Bátorság

félelmek a tőzsdei kereskedés során
A kereskedésem elején mindentől féltem. Féltem attól, hogy elveszítem a tőkém, nem leszek elég jó, nem találom meg a kiutat, féltem a sikertelenségtől, féltem a kudarcoktól, féltem attól, hogy oda jutok, mint a kereskedők 99%-a... De legfőképpen attól féltem, hogyan fogom megállni a helyem főállású kereskedőként ezen az olykor elmebeteg piacon. Egy dologban segített a félelmem: eszementül és fanatikus módon kerestem a megoldást
és addig mentem, és annyiszor álltam fel, míg végül már nem is éreztem a pofont, nem estem össze és meg sem rezzentem ha valami nem úgy alakult ahogy terveztem. A félelmeimet sikerült átalakítanom és a magam hasznára fordítanom. Ez egy külön "tudomány", de erről majd később...
 
Nem sajnáltam sem a nappalokat, sem az éjszakákat arra, hogy elérjem a célom és rátaláljak arra a rendszerre, ami illik a karakteremhez és konzisztensen profitábilis. Nagyon kevesen jutnak el ide, mert az emberek többségéből hiányzik az erő és a kitartás. Sokan elbuknak, már azelőtt, hogy felismerhetnék az irányt és elindulhatnának rajta. 

Az önmotiváció a kulcs

Olyan sok kereskedőt ismerek, aki még mindig a munkahelyén szenved ahelyett, hogy profi kereskedői szintre fejlesztené magát, pedig megvan benne a tudás és képesség. Az önmotiváció a kulcs ahhoz, hogy elérd a céljaid. A félelemeid egy módon alakíthatod át bátorsággá: megteszed azt, amitől rettegsz. Az emberi idegrendszer úgy működik, hogyha valamiről eddig azt hitted lehetetlen és mégis megtetted, akkor a következő kérdés amit felteszel magadnak: "wow ha erre képes voltam, mi mindenre vagyok még képes?". Ez az a pont amikor elindulsz és felvállalod önmagad...  De ehhez ki kell lépned a komfort zónádból és elindulni egy eleinte félelmetes úton - a szabadság felé!
 
Valódi választ csak a megfelelő kérdések feltevése után kaphatsz:
  • Te hányszor voltál már képes felállni, megrázni magad és továbbmenni a célod érdekében?
  • Te mivel és hogyan motiválod magad napi szinten arra, hogy elérd amit szeretnél?
  • Milyen rendszeresen teszed meg azt, amitől rettegsz?

Gondolkozz el az alábbiakon:

  • Miért van az, hogy a legtöbb embernél az önmotiváció ismeretlen fogalom?
  • Miért van az, hogy a legtöbb kereskedő soha nem jut el a profitábilis állapothoz?
  • Miért van az, hogy mindenki a megoldást csak a charton keresi önmaga helyett?

Miután rádöbbentem arra, hogy a legtöbb kereskedőnek a fentiekben kell segítség, létrehoztam a Szabadság Útja Távoktató tréningem, ahol a saját önfejlődési és önmotivációs rendszerem adom át, ami 17 év tapasztalat összegzése egy komplett önmenedzsment rendszer formájában. Remélem tudok neked is segíteni ebben és eléred azt, amire mindig is vágytál!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.