Butterfly stratégia

Tudom, hogy nem vagy és soha nem is voltál tagja az Opciós Mesterképző Klubnak és feltételezem nem is szeretnél egyébként már beléptél volna. Ennek az akciónak nem is az a célja, hogy azzá válj, hanem egy olyan ajánlatom van a számodra, amit eddig még soha nem láthattál, csak a klubtagok élhettek vele.

Nem kell hozzá belépned a klubba!

Utóbbi hónapokban 2 stratégiát dolgoztam ki alaposan: Butterfly & Calendar / Diagonal. Mindkettőhöz számos éles és demó pozíciót rögzítettem videóra hónapokon keresztül, hogy élesben is lehessen látni adott stratégia hogyan működik (elég jól).

Jelen tájékoztatóban a Butterfly stratégiához és felvett pozíciókhoz juthatsz hozzá.

Ajánlat érvényessége

A Butterfly stratégiáról

A Butterfly stratégia részben helyettesítheti a Short Strangle vagy Iron Condor stratégiát több lépcsőből való felépítés esetén. A stratégia előnye, hogy alacsony kockázattal lehet indítani, majd tovább lehet építeni a pozíciót attól függően, hogy a piac melyik irányba indult el.

Kifejezetten ideális neki a magas IV környezet, ilyenkor olcsók a Butterfly spread-ek. Alapvetően vega short és theta long ügylet, de a lábak elhelyezésétől függ, hogy melyikre van optimalizálva jobban. Bizonyos kombinációkban kialakítható úgy is, mint a Calendar, azaz a volatilitás emelkedésére és az idő múlására játszik.

Ez az anyag önmagában 8 órás, 4 részes videósorozat lett temérdek példával és elemzéssel.

Ha gondolkoztál már azon, hogy mivel lehetne részben kiváltani a Short Strangle-ből adódó magas kockázatot, akkor valószínűleg ez a stratégia lesz az. Azért írom, hogy részben, mert nyilván nem ugyanaz a karakterisztikája.

Sajnos a jelen piaci körülmények nem kedveznek a Short Strangle stratégiának. Túl magas a kockázat, így másfelé kellett elmozdulni. Ezért is dolgoztam ki ezt sokkal alaposabban, mint ahogy eddig foglalkoztam vele. Nekem is váltanom kellett...

Mit tartalmaz a Butterfly csomag?

Közel 8 órányi elméleti és gyakorlati videót, aminek segítségével megtanulod, hogyan, milyen piaci környezetben melyik típusú Butterfly stratégiát érdemes alkalmazni.

A klub keretein belül rögzítettem számos pozíció menedzsment videót és azokat is közreadom, hogy lásd, hogy érdemes a stratégiát bekötni, átalakítani és lezárni. Mivel a Butterfly alapvetően magasabb IV környezetben ideális, így a 2019-es évben "csak" 8 db olyan példát tudtam rögzíteni, amikor érdemes volt ezzel kereskedni. Ezek közül 6 db éles pozíció, 2 db demó pozíció.

Íme két képernyőkép a belső oldalról. Az első képen az elméleti és gyakorlati videós listát látod, a másodikon a rögzített pozíciókat. Vásárlás után a belső felületen már nézheted is a videókat.Butterfly stratégia + pozíció menedzsment videók

Az összes Butterfly videóhoz és pozíció menedzsmenthez most kedvezményes áron juthatsz hozzá.

Image

 

A csomag ára: 99.990 Ft

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Fizetés bankkártyával

 

Tekintettel arra, hogy egy havi előfizetésről van szó, kizárólag bankkártyával lehet fizetni. Az előfizetésed havonta automatikusan megújul, ami azt jelenti, hogy a fent megadott összeggel terhelésre kerül a fizetéskor megadott bankkártyád segítségével minden hónapban, egészen addig, amíg le nem mondod az előfizetést. A szolgáltatást bármikor lemondhatod egy gombnyomással a belső felületen. A havidíjak terhelésekor a "Barion Payment Zrt." fog szerepelni a számlakivonatokon.

Megrendelés & fizetés

Ha nem cégre kéred a számlát, ide a valódi, teljes neved add meg,
(Vezetéknév, Keresztnév) mert ez fog szerepelni a számlán!
Kötelező kitöltened az EU-s adószámot, ha az EU területén
bejegyzett cég vagy (nem HU) és 0% áfás számlát szeretnél.
Érvénytelen EU adószám! Ez esetben a számla végösszege ÁFA-t tartalmaz.
Itt tudod ellenőrizni a közösségi adószámod.

Mi fog történni, ha megnyomod a "Tovább a fizetéshez" gombot?

Átirányítunk a Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod
a kártyaadataidat, vagy ha van Barion fiókod, fizethetsz azon keresztül.

Amint megnyomtad a "Fizetés" gombot, azonnal hozzáférést kapsz az összes
videóhoz, és minden információt elküldök emailben.

MarketWiz Kft.
11600006-00000000-45200216
BIC / SWIFT: GIBAHUHB (GIBAHUHBXXX)
IBAN szla: HU79 11600006-00000000-45200216

Készpénzes fizetés esetén

Irodánkban, előre egyeztetett időpontban tudod rendezni a képzés árát.
Időpontegyeztetés: +36-30-417-8526.

- FtAz Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.