Calendar / Diagonal stratégia

Tudom, hogy nem vagy és soha nem is voltál tagja az Opciós Mesterképző Klubnak és feltételezem nem is szeretnél egyébként már beléptél volna. Ennek az akciónak nem is az a célja, hogy azzá válj, hanem egy olyan ajánlatom van a számodra, amit eddig még soha nem láthattál, csak a klubtagok élhettek vele.

Nem kell hozzá belépned a klubba!

Utóbbi hónapokban 2 stratégiát dolgoztam ki alaposan: Butterfly & Calendar / Diagonal. Mindkettőhöz számos éles és demó pozíciót rögzítettem videóra hónapokon keresztül, hogy élesben is lehessen látni adott stratégia hogyan működik (elég jól).

Jelen tájékoztatóban a Calendar stratégiához és felvett pozíciókhoz juthatsz hozzá.

Ajánlat érvényessége

A Calendar / Diagonal stratégiáról

A Calendar / Diagonal Spread vagy más néven Time Spreads (TS) az egyetlen olyan stratégiai kombináció, amely lehetővé teszi, hogy az idő és a volatilitás is neked dolgozzon

Opciós nyelven long vega és long theta, vagy más szóval vega+, theta+.

Ezt a stratégiát okosan használva lehet iránymentes vagy irány elképzelést is kereskedni vele.

Ennek a különféle módozatait mutatom be az anyagban, elsősorban az SPX index-re koncentrálva, mert ott nagyon sokféle lejárat közül lehet választani és ez előnyös a TS esetén. SPX helyett természetesen használható az /ES vagy a SPY is.

TS mindig előnyösebb olyan alaptermék esetén, ahol jól tudod a stratégiát finomhangolni a lejáratok kiválasztásával, így egy teljesen hagyományos részvény nem ideális ahol csak 30 naponta vannak lejáratok. 

Mit tartalmaz a Calendar csomag?

7 órányi elméleti és gyakorlati videót, aminek segítségével megtanulod, hogyan, milyen piaci környezetben melyik típusú Calendar / Diagonal stratégiát érdemes alkalmazni.

A klub keretein belül rögzítettem számos pozíció menedzsment videót és azokat is közreadom, hogy lásd, hogy érdemes a stratégiát bekötni, átalakítani és lezárni. Mivel a Calendar / Diagonal alapvetően alacsonyabb IV környezetben ideális, így a 2019-ben elég sok ilyen pozíciót sikerült videóra vennem. 20 db olyan példát tudtam rögzíteni, amikor érdemes volt ezzel kereskedni. Ezek közül 18 db éles pozíció, 2 db demó pozíció.

A nyilvánosan vezetett pozíciók kereskedési profitja 1-2 kontival 1.618 USD volt jutalékok nélkül.

Íme két képernyőkép a belső oldalról. Az első képen az elméleti és gyakorlati videós listát látod, a másodikon a rögzített pozíciókat. Vásárlás után a belső felületen már nézheted is a videókat.Calendar / Diagonal stratégia + pozíció menedzsment

Az összes Calendar / Diagonal videóhoz és pozíció menedzsmenthez most kedvezményes áron juthatsz hozzá.

Image

 

A csomag ára: 99.990 Ft

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Fizetés bankkártyával

 

Tekintettel arra, hogy egy havi előfizetésről van szó, kizárólag bankkártyával lehet fizetni. Az előfizetésed havonta automatikusan megújul, ami azt jelenti, hogy a fent megadott összeggel terhelésre kerül a fizetéskor megadott bankkártyád segítségével minden hónapban, egészen addig, amíg le nem mondod az előfizetést. A szolgáltatást bármikor lemondhatod egy gombnyomással a belső felületen. A havidíjak terhelésekor a "Barion Payment Zrt." fog szerepelni a számlakivonatokon.

Megrendelés & fizetés

Ha nem cégre kéred a számlát, ide a valódi, teljes neved add meg,
(Vezetéknév, Keresztnév) mert ez fog szerepelni a számlán!
Kötelező kitöltened az EU-s adószámot, ha az EU területén
bejegyzett cég vagy (nem HU) és 0% áfás számlát szeretnél.
Érvénytelen EU adószám! Ez esetben a számla végösszege ÁFA-t tartalmaz.
Itt tudod ellenőrizni a közösségi adószámod.

Mi fog történni, ha megnyomod a "Tovább a fizetéshez" gombot?

Átirányítunk a Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod
a kártyaadataidat, vagy ha van Barion fiókod, fizethetsz azon keresztül.

Amint megnyomtad a "Fizetés" gombot, azonnal hozzáférést kapsz az összes
videóhoz, és minden információt elküldök emailben.

MarketWiz Kft.
11600006-00000000-45200216
BIC / SWIFT: GIBAHUHB (GIBAHUHBXXX)
IBAN szla: HU79 11600006-00000000-45200216

Készpénzes fizetés esetén

Irodánkban, előre egyeztetett időpontban tudod rendezni a képzés árát.
Időpontegyeztetés: +36-30-417-8526.

- FtAz Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.