OMK vs. GURUKÉPZŐ

Mi a különbség az Opciós Mesterképző Klub (OMK) és Opció GURUKÉPZŐ (OG) között?

Az OMK egy havidíjas folyamatos szolgáltatás, az OG pedig egy termék. Mind a kettő ugyanarra a tudásanyagra épül, de míg az OMK egy folytonos tartalomszolgáltatás, addig az OG egy adott időpontban összecsomagolt tudáshalmaz. Az OMK folyamatosan bővülő tartalma évente 1-2x szinkronizálásra kerül az OG csomagba.

Az OMK havi ütemezésben adja át a teljes tudásanyagot, így a havi díj kisebb anyagi megterhelést jelent és olcsóbban is bele tudsz kóstolni az opciózás világába. Ezzel szemben az OG egy nagyobb összegért tartalmaz mindent, nincs benne ütemezés, egyszerre kapod meg az összes valaha készített opciós anyagom.

Nézzük most egyesével az előnyöket és hátrányokat.

OMK előnyei és hátrányai

OMK előnyei

 • Az ütemezetten átadott tudásanyagon felül minden hónapban tartalmaz egy ingyenes kérdezz-felelek webinárt, ami felvételre is kerül, így bármikor visszanézhető.

 • Minden hét elején készítek egy piaci kitekintő videót, amit csak a tagok nézhetnek meg.

 • Az ütemezettsége miatt a havi költsége nem megterhelő apránként.

 • Az aktuális piacon folyamatosan közzéteszek oktatási céllal éles és lezárt pozíciókat (nem szignál).

Fentiekből látható, hogy az OMK nagy előnyei a folytonosság és az alacsony havi díj.

OMK hátrányai

 • A modulok átadása szekvenciális, havi szintű, így ha pl. a második modulnál jársz és hirtelen az ötödik modulban található tudásra lenne szükséged valami miatt, nem tudsz átugrani oda, ki kell várni azt. Vagy előre megvásárolhatod a következő 3 modult és akkor azonnal a tiéd lehet. Ezzel nem fizettél feleslegesen, hiszen ez azt a célt szolgálja, hogy haladhatsz gyorsabban is, mint a havi szintű ütemezés. Ha eltérsz a havi ütemezéstől, a megvásárolt modulokkal természetesen az előfizetésed lejárata meghosszabbodik, így semmiért sem fizettél 2x.

 • Az OMK során rögzített több, mint 120db pozíciómenedzsment videó is ütemezetten válik elérhetővé, így első havi befizetéskor természetesen nem nézhető meg az összes egyben. Ezekre is a fenti ütemezés vonatkozik.

OG előnyei és hátrányai

OG előnyei

 • Minden oktató anyag, pozíciómenedzsment videó, webinár felvétel azonnal elérhetővé válik. Bármikor, bármelyik megtekinthető!

 • Szabadon ugrálhatsz a modulok, webinárok és pozíciók között.

OG hátrányai

 • Megterhelőbb lehet a képzés díja egyben.

 • Nincs meg benne az a folytonosság, mint az OMK-ban: nem tartalmaz webinárt, heti kitekintő videókat és folyamatos pozíció menedzsmentet.

 • Évente 1-2x szinkronizálom össze az OMK anyagaival, hogy az OG is tartalmazzon mindent, de fontos, hogy ez egy termék és nem egy szolgáltatás, így a vásárlásod után történt tudásanyagot nem ingyen tartalmazza, hanem upgrade ár fejében. Habár azt gondolom ezekre már nem is lesz szükséged ha megnézted az összes videót:).

Melyik érdekel?