OMK vs. GURUKÉPZŐ

Mi a különbség az Opciós Mesterképző Klub (OMK) és Opció GURUKÉPZŐ (GURU) között?

Az Opciós Mesterképző Klub (OMK) és az Opció Guruképző (GURU) két különféle formában kínálja ugyanazt a tudásanyagot. Az OMK egy havidíjas szolgáltatás, amely folyamatosan frissül és állandóan hozzáférést biztosít az új információkhoz és webinárokhoz.

Ezzel szemben a GURU egy teljes csomag, amely egyszeri díj ellenében az összes létező opciós anyaghoz ad azonnali hozzáférést. Ennek előnye, hogy nem kell várnod a havi frissítéseket, és a tanulás ütemét te magad határozhatod meg. Viszont a GURU nem tartalmaz aktív pozíciómenedzsmentet és nem biztosít hozzáférést a folyamatosan megrendezésre kerülő webinárokhoz.

Most pedig lássuk részletesebben, melyek az egyes szolgáltatások előnyei és hátrányai.

Opciós Mesterképző Klub (OMK) előnyei és hátrányai

OMK előnyei

  • Az ütemezetten átadott tudásanyagon felül minden hónapban tartalmaz egy ingyenes kérdezz-felelek webinárt, ami felvételre is kerül, így bármikor visszanézhető.

  • Havi költsége kisebb anyagi terhet jelent, és kiváló lehetőség az opciózás világába való belekóstolásra.

  • Az aktuális piacon folyamatosan közzéteszek oktatási céllal éles és lezárt pozíciókat (nem szignál).

Fentiekből látható, hogy az OMK nagy előnyei a folytonosság és az alacsony havi díj.

OMK hátránya

  • Az OMK során rögzített több, mint 450 db pozíciómenedzsment videó is ütemezetten válik elérhetővé, így első havi befizetéskor természetesen nem nézhető meg az összes egyben. A tagságod ideje alatt keletkezett összes pozíciótmenedzsment videót megtekintheted, de a csatlakozásod előttiek csak ütemezetten válnak elérhetővé.

Opció Guruképző (GURU) előnyei és hátrányai

GURU előnyei

  • Azonnali hozzáférés az összes oktatóanyaghoz, pozíciómenedzsment videóhoz és webinár felvételhez.

  • Nagyobb szabadságot biztosít a tanulásban, mert bármikor ugrálhatsz a modulok, webinárok és pozíciók között.

GURU hátrányai

  • A teljes csomag ára egyösszegű, ami nagyobb anyagi terhet jelenthet.

  • Nincs meg benne az a folytonosság, mint az OMK-ban: nem tartalmaz interaktív webinárt és folyamatos pozíció menedzsmentet.

  • Évente 2x szinkronizálom össze az OMK anyagaival, hogy a GURU is tartalmazzon mindent, de fontos, hogy ez egy termék és nem egy szolgáltatás, így a vásárlásod után történt tudásanyagot nem ingyen tartalmazza, hanem kedvezményes frissítési ár fejében.

Melyik érdekel?Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.