OMK vs. GURUKÉPZŐ

Mi a különbség az Opciós Mesterképző Klub (OMK) és Opció GURUKÉPZŐ (GURU) között?

Az OMK egy havidíjas folyamatos szolgáltatás, a GURU pedig egy termék. Mind a kettő ugyanarra a tudásanyagra épül, de míg az OMK egy folytonos tartalomszolgáltatás, addig a GURU egy adott időpontban összecsomagolt tudáshalmaz. Az OMK folyamatosan bővülő tartalma évente 1-2x szinkronizálásra kerül a GURU csomagba.

Az OMK havi ütemezésben adja át a teljes tudásanyagot, így a havi díj kisebb anyagi megterhelést jelent és olcsóbban is bele tudsz kóstolni az opciózás világába. Ezzel szemben a GURU egy nagyobb összegért tartalmaz mindent, nincs benne ütemezés, egyszerre kapod meg az összes valaha készített opciós anyagom, de nincs benne folyamatos szolgáltatás, így nem tartalmaz aktív pozíciómenedzsmentet és webinárokat, amiken részt lehetne venni.

Nézzük most egyesével az előnyöket és hátrányokat.

OMK előnyei és hátrányai

OMK előnyei

  • Az ütemezetten átadott tudásanyagon felül minden hónapban tartalmaz egy ingyenes kérdezz-felelek webinárt, ami felvételre is kerül, így bármikor visszanézhető.

  • Az ütemezettsége miatt a havi költsége nem megterhelő apránként.

  • Az aktuális piacon folyamatosan közzéteszek oktatási céllal éles és lezárt pozíciókat (nem szignál).

Fentiekből látható, hogy az OMK nagy előnyei a folytonosság és az alacsony havi díj.

OMK hátránya

  • Az OMK során rögzített több, mint 300 db pozíciómenedzsment videó is ütemezetten válik elérhetővé, így első havi befizetéskor természetesen nem nézhető meg az összes egyben. A tagságod ideje alatt keletkezett összes pozíciótmenedzsment videót megtekintheted, de a csatlakozásod előttiek csak ütemezetten válnak elérhetővé.

GURU előnyei és hátrányai

GURU előnyei

  • Minden oktató anyag, pozíciómenedzsment videó, webinár felvétel azonnal elérhetővé válik. Bármikor, bármelyik megtekinthető!

  • Szabadon ugrálhatsz a modulok, webinárok és pozíciók között.

GURU hátrányai

  • Megterhelőbb lehet a képzés díja egyben.

  • Nincs meg benne az a folytonosság, mint az OMK-ban: nem tartalmaz interaktív webinárt és folyamatos pozíció menedzsmentet.

  • Évente 1-2x szinkronizálom össze az OMK anyagaival, hogy a GURU is tartalmazzon mindent, de fontos, hogy ez egy termék és nem egy szolgáltatás, így a vásárlásod után történt tudásanyagot nem ingyen tartalmazza, hanem upgrade ár fejében. Habár azt gondolom ezekre már nem is lesz szükséged ha megnézted az összes videót:).

Melyik érdekel?