Opció GURUKÉPZŐ

Tudom, hogy nem szeretsz túl hosszú sales oldalakat átböngészni, így az alábbiakban röviden összefoglalom ennek az új képzési struktúrának a lényegét. Ha a részletekre vagy kíváncsi görgesd végig az oldalt.

A GURUKÉPZŐ egy ALL IN ONE csomag, azaz tartalmaz mindent, amit valaha felvettem videóra (2021.12.31-i állapot). Értsd ez alatt az összes opciós képzési modult, webinárt és pozíció menedzsmentet.

A Guruképző tartalmazza a 2019 márciusában indult Opciós Mesterképző Klub (OMK) során készített összes bónusz modult, éles pozíciómenedzsmentet és webinárt is.

Ez összesen több, mint 200 órányi profi opciós videó egy csomagban.

Ez nem egy előfizetés, nem kell elköteleződnöd és nincs időbeli ütemezés sem. Egyszer megvásárolod és úgy dolgozod fel, ahogy neked tetszik. Persze ha nem értesz valamit, akkor a fórumban állunk rendelkezésedre korlátlanul, így nem leszel soha magadra hagyva. A képzés megvásárlásával Magyarország legnagyobb opciós közösségéhez fogsz csatlakozni. A fórumtagságodnak nincs időbeli korlátja sem. Egyszer belépsz és onnantól "örökre" eléred a fórumot.

Még egy fontos dolog mielőtt tovább olvasol: a csomagban található videók nem csak iránymentes kereskedésről szólnak, sőt. A teljes 2019-es évet annak szenteltem, hogy tökéletesítsem a korlátozott kockázatú, iránykereskedési stratégiáimat és így számos új anyag és éles pozíció menedzsment mutatja be ezeknek a használatát is.

A jelenlegi (2020-2021) környezet nem túl alkalmas az iránymentes kereskedésre, így az utóbbi két év kötései nálam is teljesen más stratégiát kívántak meg.

A csomagban minden piaci környezetre fogsz találni éles kötési példákat: alacsony vagy magas volatilitás, irány vagy iránymentes kereskedés, teljes mindegy, mindenre van stratégia és éles példa is.

Amire képes leszel a képzési rendszer segítségével


Kontroll lesz a pénzed felett
Sokkal tudatosabban kereskedhetsz, ráadásul önállóan. Anélkül, hogy másra kellene bíznod a pénzedet.
 
Tudod kezelni a kockázatot
A bosszantó stop megbízások helyett megismered a valódi kockázatkezelést, amivel minden piaci helyzetben tudsz védekezni.
 
Magabiztos kereskedő leszel
Legyen szó iránykereskedésről vagy iránymentesről, képes leszel önállóan, megalapozottan spekulálni, akár menet közben is átalakíthatod egy pozíciódat.

Miért érdemes a GURUKÉPZŐvel belevágni?

Feltételezem azért vagy itt, mert érdekel a tőzsde, pénz, szabadság, függetlenség vagy szimplán a mentális kihívások. Én is így jutottam ide. De 15 évvel ezelőtt nem nagyon tudtam senkitől segítséget kérni, így belevágtam egyedül.

Azt hittem majd rájövök a tutira, így évekig bűvöltem az indikátorokat és egyéb "ezoterikus" rendszereket, hogy rájöjjek mi az irány és mikor fordul a piac. Ezzel sokat veszítettem, de a "soha nem adom fel" hozzállásommal addig kutattam és próbálkoztam, míg eljutottam az opciós kereskedésig, ami egy óriási megváltás volt az akkori útvesztők után.

Iszonyú mennyiségű könyv, próbálkozás és tanulópénz áll ennek hátterében.

Visszatérve a fenti kérdésre, az opciós kereskedésben való elindulást egyedül, önállóan, ahogy én megszenvedtem vele: senkinek sem ajánlom. Úgy gondolom, hogy kevés embernek van erre egyedül 10 éve és több (tíz) millió forint elveszítendő pénze, mire összeáll a kép.

A világ legjobb üzlete az, amikor másnak a tudását és tapasztalatát veszed meg töredékéért annak, amennyit ér, vagy amennyibe neked kerülne rájönni. Én ezt kínálom most neked.

Ha vonz a tőzsde, ha szeretsz kereskedni akkor érdemes belevágnod, mert olyan lehetőségeket tartogat, amelyet a hagyományos "munka" soha nem fog. De mint tudod, ez a tőzsde, így nincs tuti és nem lesz benne mindenki sikeres. Így ha azt gondolod, hogy munka helyett csak nyomkodnod kell a gombot és dől a zseton akkor zárd is be rögtön az oldalt. Az opciós kereskedés nem való mindenkinek.

Tévhit: sokan azt hiszik, hogy megtanulnak kereskedni és már mondhatnak is fel a munkahelyükön, mert ebből fognak megélni. A legtöbb ember számára ez nem reális. Sokkal inkább érdemes erre a tevékenységre egy vagyonépítési potenciállal rendelkező lábként tekinteni. Én sem kizárólag az opciós kereskedésből élek, sokkal több lábon állok, ami stabilitást és nyugalmat ad és ez fontos a kereskedésnél is.

Miért tanulj velem?

Mert 2006 óta kereskedek opciókkal és folyamatosan fejlesztem a tudásom, amelyet az oktató és pozíció menedzsment videókban közzéteszek.

Hosszú és kemény utat tettem meg az opciós kereskedésig…

Amikor anno elhatároztam, hogy elkezdek tőzsdézni, csak egyet tehettem. Megpróbáltam a legjobb tudásom szerint, főleg könyvekre hallgatva kereskedni. Voltam annyira naiv, hogy azt gondoltam, a gyakorlat nem fontos, elég „bevágni” az elméletet és mehetek is a tőzsdére. Nagyokat buktam. Nem tudtam senkitől tanácsot kérni, egyedül éreztem magam. Nehezen tanultam meg, hogyan kezeljem a kockázatot és arról sem volt fogalmam, melyik stratégia profitábilis.

Előtted jelen pillanatban 2 út áll.

  1. Megpróbálsz magad belevágni és lassacskán rájössz pár hasznos fogásra, de közben elmegy egy csomó időd és energiád, amit másra szánhattál volna. Lehet, hogy fejlődsz, de nagy lesz az ára, arról nem is beszélve, hogy a próbálkozásaid során pár számlát simán ledarálhatsz vagy,

  2. Saját ütemezésed szerint, a munka mellett, könnyedén, akár pénzügyi előképzettség nélkül is elvégzed a képzésem, ami segít, hogy a saját kezedbe vedd a pénzügyi jövődet.

Miért éppen az OpcioGuru?

Az OpcioGuru a megalakulása óta (2008) Magyarországon piacvezető az opciós tőzsdei képzések területén. A tanfolyamok mindig úgy kerültek összeállításra, hogy a lehető leggyakorlatiasabb tanácsokat, tippeket kapd, amit beépítve a kereskedésedbe kamatoztathatsz. Úgy gondolom, hogy akkor is rengeteg gyakorlati tippet és trükköt kaphatsz, ha már belekóstoltál az opciózásba korábban. Meg fogsz döbbenni...

 

Az opciós kereskedés neked szól

ha kipróbáltál már szinte mindent a tőzsdén, mégsem vagy profitábilis,

ha most kezded és meg akarod úszni a nagy tanulópénzt és felesleges köröket,

ha eleged van abból, hogy más kezeli a pénzedet, ráadásul gyenge eredménnyel,

ha véget vetnél a stop használatának és profi kockázatkezelésre váltanál,

ha meg akarod tanulni a legprofitábilisabb opciós stratégiákat és azok alkalmazását,

ha irány és iránymentesen is akarsz kereskedni,

ha magas valószínűségű stratégiákkal szeretnél kereskedni,

ha el akarod kezdeni az opciós kereskedést már néhány ezer dollárral,

ha végre a saját kezedbe akarod venni a pénzügyi jövődet.

Magadra ismertél? Mielőtt teljesen hatalmába kerít az érzés, hogy ez neked való, nézzük meg azt is, hogy milkor nem éri meg ebbe időt és energiát fektetned.

Az opciózás nem neked való

ha azt gondolod, egy csapásra anyagilag függetlenné válhatsz,

ha azt hiszed, energia befektetés, tanulás nélkül is elérhetsz sikereket,

ha azt érzed, matek zseninek kell lenni a tőzsdei kereskedéshez,

ha hiszel azoknak, akik szerint a tőzsde csupa rizikó, amit úgysem lehet kiismerni,

ha munka helyett, néhány hónap tanulás után ebből akarnál megélni!

Most már látod a teljes képet, és el tudod dönteni, hogy akarsz-e ezzel foglalkozni. Ha igen, akkor olyan dolgokra foglak megtanítani, amikről eddig nem is sejtetted, hogy lehetségesek.

Mire lehetsz képes ha velem tanulsz?

Csak rajtad múlik, hogy mit veszel ki a képzésből, de ha beleteszed az időt és energiát, akkor az alábbiakra lehetsz képes (nem mindenki lesz az):

magasabb valószínűséggel irányt kereskedni,

iránymentesen kereskedni magas valószínűséggel,

stop nélkül kockázatot kezelni minden piaci helyzetben,

átalakítási stratégiák segítségével valószínűséget növelni és kockázatot csökkenteni,

bebiztosítani egyedi részvényeid, vagy akár a teljes portfóliód,

tudni fogod mikor van túlzott optimizmus vagy félelem a piacon és ezt hogy kell kihasználni,

profi módon használni az opciós kereskedési platformot éles kötésekre,

piaci véleménytől függetlenül volatilitás változásra kereskedni.

0
év kereskedési tapasztalat
0
év oktatási tapasztalat
0
opciós kereskedő tanítvány

A képzési rendszer 3 pillére

A GURUKÉPZŐ 3 pillérre épül, amelyek biztosítják az elmélet és gyakorlat együttes és folyamatos elsajátítását.

1. pillér - pozíció menedzsment

A tanulás elmélyítéséhez nem elég az oktató videók feldolgozása (3. pillér), látnod kell hogyan működnek az egyes stratégiák és átalakítási megoldások az aktuális piaci helyzetben.

A GURUKÉPZŐ több száz pozíciómenedzsmentet tartalmaz, így láthatod, hogy én hogyan alkalmazom az adott stratégiát, legyen szó magas vagy alacsony volatilitásról, irány vagy iránymentes kereskedésről.

Az OMK során kezelt pozíciók kimutatását az alábbiakban tekintheted meg. Ezeket a pozíció menedzsment videókat is tartalmazza a GURUKÉPZŐ és még további közel 100 pozícióét korábbi oktatásokból.

Félreértések elkerülése végett az alábbi táblázattal kapcsolatban néhány megjegyzés:
  • Nem az összes éles kötésemet tartalmazza, csak az oktatási célból megosztottakat, amikből lehet tanulni gondolkodásmódot, átalakítási lépéseket, stb. Azaz nem csak ennyi éles kötésem volt adott időszak alatt és ez nem egy számlakimutatás!

  • A videókban látható éles számlás teljesülések árai, de a valós pozícióméret nem, hiszen az kellőképpen bizalmas információ, ahogy a számlaméret is.

  • A videókban bemutatott pozíciók mérete szándékosan alacsony, hogy látható legyen néhány kontraktussal, hogyan lehet ezen stratégiákkal kereskedni. Ez nem jelenti szükségszerűen azt, hogy én is ekkora méretekkel kereskedek.
No#ZárásNapokTickerP/L %
2742021-12-314SPX30%
2732021-12-239NVDA-
2722021-12-1772AMZN1%
2712021-12-17155BABA-100%
2702021-12-17154FB-100%
2692021-12-1787PYPL-100%
2682021-12-1724RIOT-100%
2672021-12-173SPX36%
2662021-12-1725SPY99%
2652021-12-1729TSM-
2642021-12-1515/CL124%
2632021-12-1024MARA-100%
2622021-12-1010CRM-100%
2612021-12-1035QCOM233%
2602021-12-107BABA7%
2592021-12-096BABA92%
2582021-12-063SPX2%
2572021-11-262IWM-10%
2562021-11-268NVDA57%
2552021-11-2422IWM24%
2542021-11-2421SPX58%
2532021-11-2360MTTR205%
2522021-11-1911PYPL-100%
2512021-11-1943PTON-27%
2502021-11-1914SPY-50%
2492021-11-1914BBBY-
2482021-11-1921AMZN833%
2472021-11-1965TSLA353%
2462021-11-1891NVDA616%
2452021-11-1621FB60%
2442021-11-109BIDU-12%
2432021-11-041QCOM13%
2422021-11-035SPX100%
2412021-10-2918DKNG-100%
2402021-10-2910ROKU-100%
2392021-10-298AMZN56%
2382021-10-297SPX182%
2372021-10-2938SPY3%
2362021-10-287UPS215%
2352021-10-2625FB-39%
2342021-10-267FB-11%
2332021-10-2211FB-11%
2322021-10-2229HOOD-100%
2312021-10-2215NVDA163%
2302021-10-2013BABA240%
2292021-10-2012BIDU175%
2282021-10-1549AMD-100%
2272021-10-1564MARA800%
2262021-10-1544ROKU-100%
2252021-10-117FB25%
2242021-10-069SPX7%
2232021-09-2826V4%
2222021-09-2114SPX-100%
2212021-09-1781AMZN17%
2202021-09-1745MA-100%
2192021-09-1765TSLA254%
2182021-09-1786WFC131%
2172021-09-1766AAPL430%
2162021-09-0329CGC-100%
2152021-09-034SPX233%
2142021-09-0231AMZN100%
2132021-08-2715ABNB-1%
2122021-08-1935MPC9%
2112021-08-128V-20%
2102021-08-116ROKU-48%
2092021-08-0622TWTR-100%
2082021-07-1625FSLY-
2072021-07-1623BIDU142%
2062021-07-16137TLT8%
2052021-07-1433QCOM153%
2042021-07-028NKE-105%
2032021-06-2536DIS-47%
2022021-06-2227PINS176%
2012021-06-18144V24%
2002021-06-1822ABNB130%
1992021-06-1734PYPL210%
1982021-06-0443SPY5%
1972021-06-0215ZM32%
1962021-05-2151PTON-100%
1952021-05-1424IBM583%
1942021-05-1422BABA-100%
1932021-05-1418QQQ-100%
1922021-05-1431TWTR-100%
1912021-05-0454FB102%
1902021-04-3045BIDU-100%
1892021-04-3024PYPL101%
1882021-04-3021QCOM-73%
1872021-04-3038ZM-100%
1862021-04-229TSLA15%
1852021-04-169SNAP108%
1842021-04-1650TLT-100%
1832021-04-1645TSLA30%
1822021-04-1617SPX42%
1812021-04-1327QQQ85%
1802021-04-0911GSX124%
1792021-03-317QQQ11%
1782021-03-2213SPX33%
1772021-03-1911CSIQ117%
1762021-03-1938NFLX-100%
1752021-03-1923ROKU-100%
1742021-03-1922SPX14%
1732021-03-1923SQ-100%
1722021-03-1916XLK45%
1712021-03-1830FB-13%
1702021-03-1813SPX36%
1692021-03-0820SPX-100%
1682021-03-0416BA89%
1672021-02-1924BBBY346%
1662021-02-1928PLTR-
1652021-02-1741ROKU188%
1642021-02-1735ZM85%
1632021-02-1245INTC195%
1622021-02-1013NVDA159%
1612021-02-0511BYND94%
1602021-01-2925SPY10%
1592021-01-281PLTR76%
1582021-01-275FUBO82%
1572021-01-254RIOT3%
1562021-01-229NVDA-100%
1552021-01-217SPCE-11%
1542021-01-1518BABA42%
1532021-01-1517NVDA30%
1522021-01-1545QCOM-100%
1512021-01-154RIOT242%
1502021-01-1559TSLA250%
1492021-01-1551TSLA231%
1482021-01-072SPX80%
1472020-12-235NKE86%
1462020-12-2323PTON48%
1452020-12-2316SPX35%
1442020-12-2215AAPL221%
1432020-12-1821SPY-50%
1422020-12-1816NIO-36%
1412020-12-189NFLX-5%
1402020-12-1824FB-59%
1392020-12-1123NKLA-
1382020-12-0920SPX100%
1372020-12-0710IWM2%
1362020-12-042BA462%
1352020-11-3013TSLA706%
1342020-11-2721BIDU-
1332020-11-2725FSLY159%
1322020-11-2711TGT-
1312020-11-2421SPX192%
1302020-11-2037BIDU59%
1292020-11-1642JWN341%
1282020-11-138QCOM-34%
1272020-11-1321TSLA-100%
1262020-10-233SNAP-69%
1252020-10-2322SPY41%
1242020-10-1617NVDA0%
1232020-10-1615ZM94%
1222020-10-1638TSLA138%
1212020-10-1321DIS1%
1202020-10-0817MSFT83%
1192020-10-0614FB17%
1182020-10-0232AAPL-100%
1172020-10-0223CRM-100%
1162020-10-0221NKLA-100%
1152020-10-0215PLAY-100%
1142020-10-0210BBBY78%
1132020-09-2517PTON-100%
1122020-09-2415NKE271%
1112020-09-2424WORK-91%
1102020-09-18249GLD135%
1092020-09-117QQQ142%
1082020-09-0411CRM-5%
1072020-08-315MSFT129%
1062020-08-2124GLD3%
1052020-08-2124SPX192%
1042020-08-066AMD122%
1032020-08-067UPS148%
1022020-08-0624FB-
1012020-08-0624IBM61%
1002020-08-0616SKX220%
992020-08-0627SNAP-100%
982020-08-0617MSFT285%
972020-07-3125BA-100%
962020-07-313AAPL244%
952020-07-3121FDX440%
942020-07-3117UPS2%
932020-07-3013PYPL213%
922020-07-2813IWM9%
912020-07-2814CRM111%
902020-07-2726SPX98%
892020-07-2424SPY55%
882020-07-2216GS119%
872020-07-2212WFC8%
862020-07-177QQQ32%
852020-07-1014FB247%
842020-07-1030GOOG-4%
832020-07-1022MU-100%
822020-07-0921AAPL370%
812020-07-0916FDX365%
802020-07-0914UPS244%
792020-07-0613BA12%
782020-07-0112QQQ50%
772020-06-2610CRM160%
762020-06-2622SPX-4%
752020-06-2615SPY-1%
742020-06-2517AMZN2007%
732020-06-2423AAPL400%
722020-06-2416FB60%
712020-06-0516SPX30%
702020-06-0529SPY-30%
692020-05-2925SPY84%
682020-05-159ZM445%
672020-05-1455/CLM20745%
662020-05-1313NFLX47%
652020-04-244FB302%
642020-04-2415RCL3%
632020-04-1513SPX634%
622020-04-1324SPY117%
612020-04-1312SPY-24%
602020-04-080/ESM20281%
592020-04-0317VXX103%
582020-03-267SPX95%
572020-03-255/SIK20198%
562020-03-250/ESM20158%
552020-03-2023SPX-9%
542020-03-200/ESH2043%
532020-03-197SPX99%
522020-03-126TLT11%
512020-03-0917JNJ-33%
502020-03-0918SPX-66%
492020-02-2014SPX38%
482020-02-1912TSLA-
472020-02-1818SPY-40%
462020-02-1019SPX13%
452020-02-0730SPX-17%
442020-02-058DIS60%
432020-02-051TSLA-
422020-01-1415SPX67%
412020-01-0690GLD85%
402019-12-2045SPY-83%
392019-12-139SPX40%
382019-12-0616SPX156%
372019-12-0422VXX-15%
362019-11-2012SPX57%
352019-11-0715SPX94%
342019-10-248SPX-38%
332019-10-1891SPY41%
322019-10-1616SPX-13%
312019-10-1613VXX59%
302019-10-0718SPX12%
292019-10-0122VXX6%
282019-09-1814SPX118%
272019-08-292SPX100%
262019-08-0649/6EU19-
252019-08-0514SPX26%
242019-07-2528PYPL41%
232019-07-1963DIA-49%
222019-07-1942GLD-61%
212019-07-178SPX79%
202019-07-1535/CLU1911%
192019-07-1520SPX-100%
182019-07-1245TLT25%
172019-07-119SPX36%
162019-07-101AMZN52%
152019-07-0221GOOGL-13%
142019-07-026SPX7%
132019-06-267TSLA-9%
122019-06-1719/CLN19-100%
112019-06-176EEM33%
102019-06-1121SMH41%
92019-06-0724SPX-7%
82019-05-1765SPY-14%
72019-05-1730SMH197%
62019-05-1722TSLA-50%
52019-05-168VXX58%
42019-05-0223/CLM1952%
32019-04-1628BA67%
22019-04-1020SPY49%
12019-04-0911TSLA36%

2. pillér - webinár felvételek

A tanulási folyamat során elképesztően sokat segít az ha látod, hogy az előtted végzett több, mint 1500 tanítványnak milyen kérdései és problémái adódtak, amelyekre webinár segítségével válaszoltam.

Összesen 60 db webinár felvételt tartalmaz a csomag, amely 46 órányi időtartamot ölel fel az elmúlt évek kérdéseivel kapcsolatban.

Jelenleg 765 megválaszolt webinár kérdésnél járunk, így van rá esély, hogy az összes jövőbeni kérdésed már feltették és még a választ is megtalálod rá:).

3. pillér - opciós oktatási modulok

A GURUKÉPZŐ tartalmazza az összes általam, valaha készített opciós képzési videót, ezért is ALL IN ONE csomag (2021.12.31-i állapot). 

Anélkül, hogy az összes videót felsorolnám, a teljesség igénye nélkül az alábbi témákat dolgoztam fel az opciós oktatási modulokban.

Irány és iránymentes kereskedés attól függően, hogy alacsony vagy magas volatilitású piacon kereskedsz éppen. Ezek között megtalálod azokat a klasszikus opciós stratégiákat, amely segítségével a fentiek lekereskedhetők, mint pl. strangle, condor, butterfly, vertical, calendar, diagonal, backspread stb.

De a fentiek nem sokat érnek példák nélkül, így mindegyikre tucatnyi éles kereskedési példát is fogsz találni (több, mint 250 db).

Amellett, hogy látni fogod az egyes stratégiák nyitását, átalakítását és zárást, a gondolkodásmódomat is megismerheted a pozíciómenedzsment videókból, hiszen látni fogod, hogy adott helyzetben miért nyitok, alakítok át vagy zárok le egy pozíciót.

Abban hiszek, hogy nem elég tudni az elméletet, nagyon sok éles példát is kell látnod ahhoz, hogy leessen a tantusz. Ezt az egészet egyben tartalmazza a GURUKÉPZŐ!

A videók között megtalálod továbbá az összes általam használt kereskedési platform gyakorlati videóját is: Thinkorswim, Tastyworks, Interactive Brokers, Tradier. Sőt, még az IB és Tastyworks adózási útmutatót is tartalmazza.

Hogyan kaphatod meg a későbbi frissítéseket?

A GURUKÉPZŐ jelenleg tartalmaz MINDENT, amit 2021.12.31-ig készítettem.
Ha most megvásárolod az anyagot akkor a későbbi frissítésekhez jelképes upgrade áron juthatsz hozzá, de ennyi anyagot átnézve szerintem nem lesz rá szükséged...

Évente néhány alkalommal tervezem frissíteni a GURUKÉPZŐ tartalmát az azóta készült oktatási modulokkal, pozíciómenedzsmenttel és webinárokkal.

Hogyan tudok segíteni, ha a tanulás során elakadsz?

Lehet, hogy már felmerült benned a kérdés, hogy kihez fordulhatsz ha a tanulás közben felmerülnek kérdések vagy elakadások.

A GURUKÉPZŐ megvásárlásával egy olyan fórumhoz is kapsz jogosultságot, ami szintén nem időkorlátos. Ebben a fórumban aktív opciós kereskedőkkel beszélgethetsz.

Ha bármilyen kérdésed van, azt bátran felteheted nekem és nekik is. Olyanok is tagok, akik már 10+ év opciós kereskedési tapasztalattal rendelkeznek.

Ebben a fórumban jelenleg 10 évre visszamenőleg, több, mint 23.000 bejegyzést találsz, amelyek között természetesen keresni is lehet, mert ezt önmagában átolvasni lehet több idő lenne mint a videókat megnézni:)

Egy szó mint száz, nem leszel magadra hagyva. Ha bármi nem világos, írj akár emailt nekem, akár a fórumra.

De majdnem biztos vagyok abban is, hogy a kezdeti lépések összes kérdése már meg lett válaszolva vagy webinárban vagy a fórumban, így egy könnyed kereséssel meg is találhatod a választ azonnal.

Nincs elég tőkéd a kereskedéshez?

Szerencsére ma már nem kell $10.000 a számlanyitáshoz. Már két, megbízható brókercégnél is nyithatsz margin számlát korlát nélkül, amin el lehet kezdeni opciókkal kereskedni. Egyik az Interactive Brokers, másik a Tastyworks.

Akkor is érdemes elkezdeni a tanfolyamot, ha most épp nem áll rendelkezésedre a vágyott kereskedési összeg, mert a Thinkorswim demo platformján már most, INGYEN is el tudod kezdeni kipróbálni magad az opciók világában. És amíg összegyűlik a tőzsdére szánt összeg, addig is gyakorolhatsz.

Ugye benned is vannak ilyen gondolatok?

"Nem valami átverés ez is?"
Ha egy hete lennék a piacon, jogosan feltételezhetnéd ezt, de 13 éve létezik az OpcioGuru és több, mint 1500 ember járt már nálam képzésen. Ha átverés lenne, már nem lennék a piacon...

"Meg fogom tudni ezt tanulni, nem túl bonyolult?"
Mivel tisztában vagyok azzal, hogy nekem milyen volt autodidakta módon megtanulni az egészet, így azt is tudom, mit és hogyan kell úgy elmagyarázni, hogy mindenki megértse. Nem kell félned a túlzott szakkifejezésektől, mindent elmagyarázok "szájbarágósan". Innentől nem az a kérdés, hogy meg tudod-e tanulni, hanem, hogy meg akarod-e?

"De hát nekem nincs se pénzügyi se gazdasági végzettségem."
Megnyugtatlak, nekem sincs. Mi több, a legtöbb sikeres ügyfelem sem gazdasági szakember. Ha összeadni, kivonni és szorozni tudsz, akkor meg tudsz tanulni opciókkal kereskedni.

"Sosem voltam jó matekból."
Képzeld én is átlagos voltam. Az opciós platformok segítségével mindössze annyi a dolgod, hogy tudj összeadni, kivonni és szorozni. Ezt pedig már második általánosban megtanultad.

"Mi van ha elakadok, ki fog nekem segíteni?"
Én. Bármikor írhatsz nekem emailt vagy felteheted a kérdésed a fórumban, ahol egy tapasztalt opciós kereskedői közösség vár. Nem maradsz soha egyedül! Legkésőbb 48 órán belül választ kapsz minden kérdésedre.

"Fogok én ezzel pénzt csinálni a piacon?"
Ezt nem tudhatom és felelőtlen is lenne részemről bármi ígéretet adni. Annyit tudok ígérni csak, hogy a segítségemmel megtanulhatod, hogyan működik az opciós kereskedés. De, hogy ezzel a tudással mit kezdesz az rajtad múlik.

Tényleg működik ez távoktatás formában?

A válaszom röviden: igen.

Hosszabban: ha bámikor elakadsz engem elérsz email-en vagy a fórumban is azonnal kapni fogsz segítséget olyan veteránoktól, akik már szintén 10+ éve űzik az ipart.

Íme néhány ügyfelem élménybeszámolója, akik eddig velem tanultak távoktatási formában.

Ha most azt gondolod, hogy:

"Ez nekem túl drága."
A pénzügyi tudatlanság, megvezethetőség és a pénzkezelőktől való függés egy életen át sokkal drágább, mint a magadba fektetett tőke. Nem véletlen, hogy Warren Buffett-től származik a mondás, miszerint a legjobb befektetés a saját képzésünk.

"Nekem nincs szükségem az opciós kereskedésre."
Ez lehetséges, de akkor nem hiszem, hogy ezt az oldalt olvasnád. Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy többre és jobbra vágysz mint a hagyományos kereskedői eszköztár. De tény, hogy nem mindenkinek való az opciós kereskedés.

"Nekem erre nincs időm."
Tényleg nincs a saját képzésedre időd? Ha azt csinálod, amit eddig, azt kapod amit eddig. Ha nem fontos az érzés, hogy saját magad vagy a pénzügyeid ura, akkor jogos, hogy nincs rá időd. Ha pedig tényleg idő szűkében vagy, mégis haladnál ezzel, akkor is szabadon megteheted, mert a saját ütemedben haladhatsz.

"Nekem ez túl nehéz!"
Megértem, hogy teljesen egyedül megtanulni az opciózást nehéz, én sem javaslom. Ha viszont velem tanulsz, nem hagylak magadra. A fórumban bármikor felteheted a kérdéseidet.

"Már régóta kereskedek és mégsem lettem profitábilis, miért pont az opció segítene?"
Sosem mondtam, hogy ezzel biztosan profitábilis leszel. Ezt a tőzsdén nem lehet kijelenteni. Azt viszont igen, hogy olyan eszköztárad lesz, ami a hagyományos piacon nem áll rendelkezésedre. Sokkal profibban fogod tudni a kockázatokat kezelni. Ha iránykereskedésben nem vagy túl jó, akkor ott az iránymentes kereskedés is mint lehetőség. Én nem ígérhetem, hogy profitábilissá teszlek, azt viszont igen, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és támogatni az utadon.

"Miért kéne veled tanulnom, biztos találok jobbat, mint te."
Sosem mondtam, hogy én vagyok a legjobb. Egyet viszont szinte biztosan tudok: Magyarországon senkinek sincs több mint ezer fős opciós oktatási tapasztalata és 11 éves múltja ebben.

"Nem kell a segítséged, megtanulom inkább magamtól."
Ehhez szeretnék sok szerencsét kívánni. Én is magamtól tanultam meg, szóval nem lehetetlen, kérdés, hogy megéri-e. Azért majd írj 5 év múlva, hogy hol tartasz:)

"A családom és barátaim nem támogatnak a tőzsdézésben."
Tudom, hogy sokan vannak ebben a helyzetben. De az ő érdekük is a te sikered. El kell nekik magyaráznod, hogy nem kaszinózni fogsz, hanem igyekszel megalapozott befektetési és kereskedési döntéseket hozni egy profi kockázatkezelő eszköz segítségével.

Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan lehet fizetni?
Bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni a képzés díját.
Mikor indul az egész?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mennyi kell az éles számlanyitáshoz?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?

GURUKÉPZŐ csomagok

Annak érdekében, hogy fel tudd osztani a tanulást és a költségeket is több részre, két csomagot hoztam létre: Lite, Full.

GURUKÉPZŐ Lite
A fenti leírásban szereplő tartalmak kb. fele kerül átadásra, de figyelve arra, hogy azokat a stratégiát és pozíciókat már ebben a csomagban is megkapd, amelyekkel jelenleg is kereskedek az éles piacon.

Tekinthetsz erre akár úgy is, mint egy részletfizetési lehetőség. Ha feldolgoztad az ebben szereplő anyagokat, léphetsz is a tovább a Full csomagra. Ebben az esetben természetesen a Lite csomag ára 100%-ban beszámításra kerül.

GURUKÉPZŐ Full
A fentiekben vázolt teljes csomag, az összes oktatóanyaggal, pozíciómenedzsment felvétellel és webinárokkal.

GURUKÉPZŐ csomagok árai

Image

Lite csomag: 349.990 Ft

Full csomag: 699.990 Ft

Ha már vásároltál tőlem...

Ne aggódj, ha már vásároltál valamelyik termékemből, mert nem kell a már megvásárolt tananyagaidért újra fizetned. Ebben az esetben kérlek írj nekem és adok rá egyedi árat.

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Melyik csomagot választod?

Az alábbi gombok segítségével választhatod ki az általad megrendelni kívánt csomagot. A gomb megnyomása után megjelenik egy kitöltendő megrendelési űrlap.
Full
Lite