Opció GURUKÉPZŐ

Tudom, hogy nem szeretsz túl hosszú sales oldalakat átböngészni, így az alábbiakban röviden összefoglalom ennek az új képzési struktúrának a lényegét. Ha a részletekre vagy kíváncsi görgesd végig az oldalt.

A Guruképző egy ALL IN ONE csomag, azaz tartalmaz mindent, amit valaha felvettem videóra. Értsd ez alatt az összes opciós képzési modult, webinárt és pozíció menedzsmentet.

A Guruképző tartalmazza a 2019 márciusában indult Opciós Mesterképző Klub (OMK) során készített összes bónusz modult, éles pozíciómenedzsmentet és webinárt is.

Ez összesen 297 részes, 137 órányi profi opciós videó egy csomagban.

Ez nem egy előfizetés, nem kell elköteleződnöd és nincs időbeli ütemezés sem. Egyszer megvásárolod és úgy dolgozod fel, ahogy neked tetszik. Persze ha nem értesz valamit, akkor a fórumban állunk rendelkezésedre korlátlanul, így nem leszel soha magadra hagyva. A képzés megvásárlásával Magyarország legnagyobb opciós közösségéhez fogsz csatlakozni. A fórumtagságodnak nincs időbeli korlátja sem. Egyszer belépsz és onnantól "örökre" eléred a fórumot.

Még egy fontos dolog mielőtt tovább olvasol: a csomagban található videók nem csak iránymentes kereskedésről szólnak, sőt. A teljes 2019-es évet annak szenteltem, hogy tökéletesítsem a korlátozott kockázatú, iránykereskedési stratégiáimat és így számos új anyag és éles pozíció menedzsment mutatja be ezeknek a profitábilis használatát is.

A jelenlegi (2019-2020) környezet nem túl alkalmas az iránymentes kereskedésre, így az utóbbi egy év kötései nálam is teljesen más stratégiát kívántak meg, amelyeket folyamatosan videóra rögzítettem, így láthatod az éles számlás kötéseimet is.

A csomagban minden piaci környezetre fogsz találni éles kötési példákat: alacsony vagy magas volatilitás, irány vagy iránymentes kereskedés, teljes mindegy, mindenre van stratégia és éles példa is.

Amire képes leszel a képzési rendszer segítségével


Kontroll lesz a pénzed felett
Sokkal tudatosabban kereskedhetsz, ráadásul önállóan. Anélkül, hogy telefonos brókerre kellene bíznod a pénzedet.
 
Tudod kezelni a kockázatot
A bosszantó stop megbízások helyett megismered a valódi kockázatkezelést, amivel minden piaci helyzetben tudsz védekezni.
 
Magabiztos kereskedő leszel
Legyen szó iránykereskedésről vagy iránymentesről, képes leszel önállóan, megalapozottan spekulálni, akár menet közben is átalakíthatod egy pozíciódat.

Miért érdemes a GURUKÉPZŐvel belevágni?

Feltételezem azért vagy itt, mert érdekel a tőzsde, pénz, szabadság, függetlenség vagy szimplán a mentális kihívások. Én is így jutottam ide. De 14 évvel ezelőtt nem nagyon tudtam senkitől segítséget kérni, így belevágtam egyedül.

Azt hittem majd rájövök a tutira, így évekig bűvöltem az indikátorokat és egyéb "ezoterikus" rendszereket, hogy rájöjjek mi az irány és mikor fordul a piac. Ezzel sokat veszítettem, de a "soha nem adom fel" hozzállásommal addig kutattam és próbálkoztam, míg eljutottam az opciós kereskedésig, ami egy óriási megváltás volt az akkori útvesztők után.

Iszonyú mennyiségű könyv, próbálkozás és tanulópénz áll ennek hátterében.

Visszatérve a fenti kérdésre, az opciós kereskedésben való elindulást egyedül, önállóan, ahogy én megszenvedtem vele: senkinek sem ajánlom. Úgy gondolom, hogy kevés embernek van erre egyedül 10 éve és több (tíz) millió forint elveszítendő pénze, mire összeáll a kép.

A világ legjobb üzlete az, amikor másnak a tudását és tapasztalatát veszed meg töredékéért annak, amennyit ér, vagy amennyibe neked kerülne rájönni. Én ezt kínálom most neked.

Ha vonz a tőzsde, ha szeretsz kereskedni akkor érdemes belevágnod, mert olyan lehetőségeket tartogat, amelyet a hagyományos "munka" soha nem fog. De mint tudod, ez a tőzsde, így nincs tuti és nem lesz benne mindenki sikeres. Így ha azt gondolod, hogy csak nyomkodnod kell a gombot és dől a zseton akkor zárd is be rögtön az oldalt.

Az anyagi függetlenséghez vezető út opciókkal

Ha az anyagi függetlenséghez vezető utat keresed, csak egy módon léphetsz rá: egyre jobbnak és jobbnak kell lenned. Tapasztalatom szerint ez egyedül nagyon nehéz!

A piaci mozgások téged sem kímélnek, de ha hajlandó vagy tanulni és fejlődni, minden helyzettel egyre gyakorlottabb leszel, és egyre könnyebben veheted az akadályokat.

Ha kipróbáltál már több kereskedési formát, de mindegyikben csalódtál, akkor épp itt az ideje, hogy változtass.

Most végre tehetsz egy nagy lépést előre, ha úgy döntesz, hagyod, hogy bevezesselek az opciózásba, amivel már 14 éve aktívan kereskedem.

Az opciózás segítségével egy olyan új kereskedési világ tárul majd eléd, ami eddig csak a profik kiváltsága volt. De most te is részese lehetsz ennek! Ha végigcsinálod, azon fogsz tűnődni, vajon miért nem kezdted el előbb.

Ne keress kifogásokat, napi 1 óra tanulással eljuthatsz a profitábilis opciós kereskedésig.

Akármivel is kereskedj most, garantálom, hogy váltani fogsz az opciózásra...

Az opciós kereskedés neked szól

ha kipróbáltál már szinte mindent a tőzsdén, mégsem vagy profitábilis,

ha most kezded és meg akarod úszni a nagy tanulópénzt és felesleges köröket,

ha eleged van abból, hogy más kezeli a pénzedet, ráadásul gyenge eredménnyel,

ha véget vetnél a stop használatának és profi kockázatkezelésre váltanál,

ha meg akarod tanulni a legprofitábilisabb opciós stratégiákat és azok alkalmazását,

ha irány és iránymentesen is akarsz kereskedni,

ha magas valószínűségű stratégiákkal szeretnél kereskedni,

ha el akarod kezdeni az opciós kereskedést már néhány ezer dollárral,

ha végre a saját kezedbe akarod venni a pénzügyi jövődet.

Magadra ismertél? Mielőtt teljesen hatalmába kerít az érzés, hogy ez neked való, nézzük meg azt is, hogy milkor nem éri meg ebbe időt és energiát fektetned. Az opciózás kiváló eszköz az anyagi függetlenséged építéséhez, de nem való mindenkinek. Ezért, mielőtt elhatározod magad, lássuk, miket kell még tudnod.

Az opciózás nem neked való

ha azt gondolod, egy csapásra anyagilag függetlenné válhatsz,

ha azt hiszed, energia befektetés, tanulás nélkül is elérhetsz sikereket,

ha azt érzed, matek zseninek kell lenni a tőzsdei kereskedéshez,

ha hiszel azoknak, akik szerint a tőzsde csupa rizikó, amit úgysem lehet kiismerni,

ha nem szeretnél egy szabadabb életet élni.

Most már látod a teljes képet, és el tudod dönteni, hogy akarsz-e ezzel foglalkozni. Ha igen, akkor olyan dolgokra foglak megtanítani, amikről eddig nem is sejtetted, hogy lehetségesek.

Mire leszel képes ha velem tanulsz?

Annyi mindenre, hogy elég nehéz felsorolni, de megpróbálom:

irányt kereskedni profi módon opciókkal,

iránymentesen kereskedni magas valószínűséggel,

stop nélkül kockázatot kezelni minden piaci helyzetben,

átalakítási stratégiák segítségével valószínűséget növelni és kockázatot csökkenteni,

bebiztosítani egyedi részvényeid, vagy akár a teljes portfóliód,

tudni fogod mikor van túlzott optimizmus vagy félelem a piacon és ezt hogy kell kihasználni,

profi módon használni az opciós kereskedési platformot éles kötésekre,

piaci véleménytől függetlenül volatilitás változásra kereskedni,

pénzáram összefüggések elemzésére a Piaci Mátrix segítségével,

akár 90%-os valószínűségű stratégiákkal profitálni.

Miért tanulj velem?

Mert keresztül mentem azon, amin te is, és megtaláltam a megoldást, ami neked is segíthet!

Amíg alkalmazottként dolgoztam, a legborzasztóbb nap a hétfő volt…

12 évig voltam multis rabszolga. Gyűlöltem a korlátokat, a sok formális meetinget, a céges protokollokat, azt a sok szabályt, amit mások rám kényszerítettek. Szabad akartam lenni! 

Hosszú és kemény utat tettem meg az opciós kereskedésig…

A tőzsde felé fordultam, mert szuper jó ötletnek tűnt kereskedéssel megalapozni a pénzügyi függetlenségemet. Azonban mindig is nehezemre esett megtippelni, merre megy a piac. Azt pedig egyenesen gyűlöltem, amikor kivett a stop, majd a piac fordult, de én már nem voltam benne. Arról nem is beszélve, hogy számomra a stop soha nem jelentett igazi kockázatkezelést. Főleg ez motivált abban, hogy komolyabban vegyem a kereskedést. Két év és két ledarált számla után kezdtek a dolgok jóra fordulni, amikor az opciós kereskedés felé vettem az irányt.

Amikor 14 éve elhatároztam, hogy elkezdek tőzsdézni, csak egyet tehettem. Megpróbáltam a legjobb tudásom szerint, főleg könyvekre hallgatva kereskedni. Voltam annyira naiv, hogy azt gondoltam, a gyakorlat nem fontos, elég „bevágni” az elméletet és mehetek is a tőzsdére. Nagyokat buktam. Nem tudtam senkitől tanácsot kérni, egyedül éreztem magam. Nehezen tanultam meg, hogyan kezeljem a kockázatot és arról sem volt fogalmam, melyik stratégia profitábilis.

Előtted jelen pillanatban 2 út áll.

  1. Megpróbálsz magad belevágni és lassacskán rájössz pár hasznos fogásra, de közben elmegy egy csomó időd és energiád, amit másra szánhattál volna. Lehet, hogy fejlődsz, de nagy lesz az ára, arról nem is beszélve, hogy a próbálkozásaid során pár számlát simán ledarálhatsz vagy,

  2. Saját ütemezésed szerint, a munka mellett, könnyedén, akár pénzügyi előképzettség nélkül is elvégzed a képzésem, ami segít, hogy a saját kezedbe vedd a pénzügyi jövődet.

Miért éppen az OpcioGuru?

Az OpcioGuru a megalakulása óta (2008) Magyarországon piacvezető az opciós tőzsdei képzések területén. A tanfolyamok mindig úgy kerültek összeállításra, hogy a lehető leggyakorlatiasabb tanácsokat, tippeket kapd, amit beépítve a kereskedésedbe kamatoztatni tudsz. Úgy gondolom, hogy akkor is rengeteg gyakorlati tippet és trükköt kaphatsz, ha már belekóstoltál az opciózásba korábban. Meg fogsz döbbenni...

 

0
év kereskedési tapasztalat
0
év oktatási tapasztalat
0
opciós kereskedő tanítvány

A képzési rendszer 3 pillére

A GURUKÉPZŐ 3 pillérre épül, amelyek biztosítják az elmélet és gyakorlat együttes és folyamatos elsajátítását. Ennyire komplex és átfogó csomagot még sosem tettem elérhetővé, így ha eddig gondolkoztál, ne várj tovább;)

1. pillér - éles pozíció menedzsmentA tanulás elmélyítéséhez nem elég az oktató videók feldolgozása (3. pillér), látnod kell hogyan működnek az egyes stratégiák és átalakítási megoldások az aktuális piaci helyzetben.

A GURUKÉPZŐ több, mint 150 pozíciómenedzsmentet tartalmaz, így láthatod, hogy én hogyan alkalmazom az adott stratégiát, legyen szó magas vagy alacsony volatilitásról, irány vagy iránymentes kereskedésről.

Érdekességképpen az OMK 1 éve alatt videóra rögzített éles pozíciók eredménye 6360 USD jutalékok nélkül. Ezt nagyon alacsony kockázatvállalás mellett és korlátozott kockázatú opciós stratégiákkal sikerült elérnem. Az összeset látni fogod.

Az OMK 1 éve alatt kezelt pozíciók kimutatását az alábbiakban tekintheted meg. Ezeket a pozíció menedzsment videókat is tartalmazza a GURUKÉPZŐ és még további közel 100 pozícióét korábbi oktatásokból. Ahogy a táblázatból is látszik, a pozíciók nagy része éles kötés volt, elenyésző hányada demo és teszt, amelyek bizonyos koncepciót voltak hivatottak bemutatni.

ZárásNapTípusTickerStratégiaP/LKock.HozamÁtal.
2020-04-1513ÉlesSPXCall Calendar2030320634%3
2020-04-1324ÉlesSPYPut Diagonal210180117%1
2020-04-1312ÉlesSPYPut Ratio-2401000-24%-
2020-04-080Éles/ESM20Butterfly 0day19770281%1
2020-04-0317ÉlesVXXPut Butterfly283275103%2
2020-03-267ÉlesSPXCall Calendar40042095%2
2020-03-255Éles/SIK20Butterfly / Condor495250198%3
2020-03-250Éles/ESM20Butterfly 0day205130158%2
2020-03-2023ÉlesSPXPut Condor / Butterfly-1051145-9%5
2020-03-200Éles/ESH20Call Butterfly8520043%-
2020-03-197ÉlesSPXPut Condor39540099%3
2020-03-126ÉlesTLTRatio Spread2220011%3
2020-03-0917ÉlesJNJCall Calendar-63192-33%-
2020-03-0918ÉlesSPXCalendar / Diagonal-125190-66%1
2020-02-2014ÉlesSPXCalendar / Diagonal11530038%6
2020-02-1912TesztTSLACalendar vs. Butterfly----
2020-02-1818ÉlesSPYCall Diagonal-42106-40%1
2020-02-1019ÉlesSPXDouble Calendar6048013%2
2020-02-0730ÉlesSPXCalendar & Butterfly-45265-17%4
2020-02-058ÉlesDISCall Calendar10016660%-
2020-02-051TesztTSLADouble Calendar----
2020-01-1415ÉlesSPXCalendar / Diagonal24036067%-
2020-01-0690ÉlesGLDCall Butterfly19623085%2
2019-12-2045DemoSPYBear Put Spread-91110-83%1
2019-12-139ÉlesSPXCalendar / Diagonal4010040%-
2019-12-0616ÉlesSPXCalendar / Diagonal280180156%3
2019-12-0422ÉlesVXXCall Butterfly-25168-15%1
2019-11-2012ÉlesSPXCalendar / Diagonal12021057%1
2019-11-0715ÉlesSPXCalendar / Diagonal15016094%1
2019-10-248ÉlesSPXCalendar / Diagonal-75197-38%-
2019-10-1891DemoSPYBear Put Spread5212741%5
2019-10-1616DemoSPXButterfly & Calendar-40320-13%3
2019-10-1613ÉlesVXXBear Put Spread8314059%1
2019-10-0718ÉlesSPXCalendar / Diagonal3025012%-
2019-10-0122ÉlesVXXBear Put Spread101556%2
2019-09-1814ÉlesSPXCalendar / Diagonal302255118%5
2019-08-292ÉlesSPXCalendar / Diagonal100100100%-
2019-08-0649Teszt/6EU19Short Strangle---3
2019-08-0514ÉlesSPXCalendar / Diagonal259526%7
2019-07-2528ÉlesPYPLBull Call Spread7518241%3
2019-07-1963ÉlesDIAPut Butterfly-136280-49%2
2019-07-1942DemoGLDBear Put Spread-80132-61%1
2019-07-178ÉlesSPXCalendar / Diagonal29337279%3
2019-07-1535Demo/CLU19Iron Condor190168011%2
2019-07-1520ÉlesSPXCalendar-220220-100%-
2019-07-1245ÉlesTLTPut Butterfly197525%3
2019-07-119ÉlesSPXCalendar / Diagonal30083336%-
2019-07-101ÉlesAMZNCall Butterfly5510552%-
2019-07-0221DemoGOOGLBear Call Spread-35280-13%1
2019-07-026ÉlesSPXCalendar / Diagonal608607%1
2019-06-267DemoTSLABear Put Spread-15175-9%-
2019-06-1719Demo/CLN19Bull Put Spread-270270-100%-
2019-06-176DemoEEMBear Call Spread185533%-
2019-06-1121DemoSMHBull Put Spread245941%-
2019-06-0724DemoSPXCall Butterfly-35535-7%2
2019-05-1765DemoSPYLong Put-35258-14%2
2019-05-1730ÉlesSMHSuper Bear spread201102197%6
2019-05-1722DemoTSLABull Put Spread-72145-50%1
2019-05-168DemoVXXBear Call Spread6811858%-
2019-05-0223Éles/CLM19Bear Call Spread260250104%-
2019-04-1628DemoBABull Put Spread10015067%-
2019-04-1020DemoSPYBull Call Spread7816049%3
2019-04-0911DemoTSLAIron Condor11532236%-

2. pillér - webinár felvételek

A tanulási folyamat során elképesztően sokat segít az ha látod, hogy az előtted végzett több, mint 1000 tanítványnak milyen kérdései és problémái adódtak, amelyekre webinár segítségével válaszoltam.

Összesen 52 db webinár felvételt tartalmaz a csomag, amely 46 órányi időtartamot ölel fel az elmúlt évek kérdéseivel kapcsolatban.

Még sosem számoltam össze pontosan, de ha tippelnem kellene, akkor közel járunk az 1000 megválaszolt webinár kérdéshez, így van rá esély, hogy az összes jövőbeni kérdésed már feltették és még a választ is megtalálod rá:).

3. pillér - opciós oktatási modulok

A GURUKÉPZŐ tartalmazza az összes általam, valaha készített opciós képzési videót, ezért is ALL IN ONE csomag. 

Anélkül, hogy az összes videót felsorolnám, a teljesség igénye nélkül az alábbi témákat dolgoztam fel az opciós oktatási modulokban.

Irány és iránymentes kereskedés attól függően, hogy alacsony vagy magas volatilitású piacon kereskedsz éppen. Ezek között megtalálod azokat a klasszikus opciós stratégiákat, amely segítségével a fentiek lekereskedhetők, mint pl. strangle, condor, butterfly, vertical, calendar, diagonal, backspread stb.

De a fentiek nem sokat érnek példák nélkül, így mindegyikre tucatnyi éles kereskedési példát is fogsz találni (több, mint 150 db).

Amellett, hogy látni fogod az egyes stratégiák nyitását, átalakítását és zárást, a gondolkodási módomat is megismerheted a pozíciómenedzsment videókból, hiszen látni fogod, hogy adott helyzetben miért nyitok, alakítok át vagy zárok le egy pozíciót.

Abban hiszek, hogy nem elég tudni az elméletet, nagyon sok éles példát is kell látnod ahhoz, hogy leessen a tantusz. Ezt az egészet egyben tartalmazza a GURUKÉPZŐ!

A videók között megtalálod továbbá az összes általam használt kereskedési platform gyakorlati videóját is: Thinkorswim, Tastyworks, Interactive Brokers. Sőt, még az IB adózási útmutatót is tartalmazza:). Komolyan mondtam: MINDENT tartalmaz, amit valaha opciós témában videóra rögzítettem.

Hogyan tudok segíteni, ha a tanulás során elakadsz?

Lehet, hogy már felmerült benned a kérdés, hogy kihez fordulhatsz ha a tanulás közben felmerülnek kérdések vagy elakadások.

A GURUKÉPZŐ megvásárlásával egy olyan fórumhoz is kapsz jogosultságot, ami szintén nem időkorlátos. Ebben a fórumban több, mint 1000 hasonszőrű opciós kereskedővel beszélgethetsz.

Ha bármilyen kérdésed van, azt bátran felteheted nekem és nekik is. Olyanok is tagok, akik már 10+ év opciós kereskedési tapasztalattal rendelkeznek.

Ebben a fórumban jelenleg 10 évre visszamenőleg, több, mint 20.000 bejegyzést találsz, amelyek között természetesen keresni is lehet, mert ezt önmagában átolvasni lehet több idő lenne mint a videókat megnézni:)

Egy szó mint száz, nem leszel magadra hagyva. Ha bármi nem világos, írj akár emailt nekem, akár a fórumra.

De majdnem biztos vagyok abban is, hogy a kezdeti lépések összes kérdése már meg lett válaszolva vagy webinárban vagy a fórumban, így egy könnyed kereséssel meg is találhatod a választ azonnal.

Nincs elég tőkéd a kereskedéshez?

Szerencsére ma már nem kell $10.000 a számlanyitáshoz. Már két, megbízható brókercégnél is nyithatsz margin számlát korlát nélkül, amin el lehet kezdeni opciókkal kereskedni. Egyik az Interactive Brokers, másik a Tastyworks.

Interactive Brokers-nél 2011 óta van számlám és nagyon megbízhatónak találom. Tastyworks egy új cég, akikkel még csak 3 éves tapasztalatom van, de korrektnek tűnnek. Egyébként azok az alapítók akik anno a Thinkorswim-et hozták létre, így van bőven tapasztalatuk.

Akkor is érdemes elkezdeni a tanfolyamot, ha most épp nem áll rendelkezésedre a vágyott kereskedési összeg, mert a Thinkorswim demo platformján már most, INGYEN is el tudod kezdeni kipróbálni magad az opciók világában. És amíg összegyűlik a tőzsdére szánt összeg, addig is gyakorolhatod a pozíciók felvételét, és ahogy az idő múlik - mivel a demo platform követi a piaci változásokat - az éles kereskedéshez hasonlóan begyakorolhatod előre az átalakításokat. A tanulás és gyakorlás után pedig könnyebb lesz belevágni az éles kereskedésbe akkor, amikor az erre szánt pénzzel megnyitod az éles kereskedési számládat.

Ugye benned is vannak ilyen gondolatok?

"Nem valami átverés ez is?"
Ha egy hete lennék a piacon, jogosan feltételezhetnéd ezt, de 12 éve létezik az OpcioGuru és több, mint 1000 ember járt már nálam képzésen. Ha átverés lenne, már nem lennék a piacon...

"Meg fogom tudni ezt tanulni, nem túl bonyolult?"
Mivel tisztában vagyok azzal, hogy nekem milyen volt autodidakta módon megtanulni az egészet, így azt is tudom, mit és hogyan kell úgy elmagyarázni, hogy mindenki megértse. Nem kell félned a túlzott szakkifejezésektől, mindent elmagyarázok "szájbarágósan". Innentől nem az a kérdés, hogy meg tudod-e tanulni, hanem, hogy meg akarod-e?

"De hát nekem nincs se pénzügyi se gazdasági végzettségem."
Megnyugtatlak, nekem sincs. Mi több, a legtöbb sikeres ügyfelem sem gazdasági szakember. Ha összeadni, kivonni és szorozni tudsz, akkor meg tudsz tanulni opciókkal kereskedni.

"Sosem voltam jó matekból."
Képzeld én is átlagos voltam. Az opciós platformok segítségével mindössze annyi a dolgod, hogy tudj összeadni, kivonni és szorozni. Ezt pedig már második általánosban megtanultad.

"Mi van ha elakadok, ki fog nekem segíteni?"
Én. Bármikor írhatsz nekem emailt vagy felteheted a kérdésed a fórumban, ahol egy tapasztalt opciós kereskedői közösség vár. Nem maradsz soha egyedül! Legkésőbb 48 órán belül választ kapsz minden kérdésedre.

Tényleg működik ez távoktatás formában?

A válaszom röviden: igen.

Hosszabban: ha bámikor elakadsz engem elérsz email-en vagy a fórumban is azonnal kapni fogsz segítséget olyan veteránoktól, akik már szintén 10+ éve űzik az ipart.

Íme néhány ügyfelem élménybeszámolója, akik eddig velem tanultak távoktatási formában.

Jelentkezz és szerezz kontrollt a pénzed felett!

Amit megígérhetek: a Guruképzőben, átadom 14 év kereskedés és 11 év opciós kereskedési oktatás minden tapasztalatát, ami által szabadabb, profibb opciós kereskedővé válhatsz.

Nem akarom azt állítani neked, hogy ez a folyamat egyik napról a másikra fog történni, és hogy nem kell hozzá kitartás és tanulás. Azonban ha velem tartasz ezen az úton, akkor:

  • időt és
  • pénzt spórolsz meg.

Ha most azt gondolod, hogy:

"Ez nekem túl drága."
A pénzügyi tudatlanság, megvezethetőség és a pénzkezelőktől való függés egy életen át sokkal drágább, mint a magadba fektetett tőke. Nem véletlen, hogy Warren Buffett-től származik a mondás, miszerint a legjobb befektetés a saját képzésünk.

"Nekem nincs szükségem az opciós kereskedésre."
Ez lehetséges, de akkor nem hiszem, hogy ezt az oldalt olvasnád. Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy többre és jobbra vágysz mint a hagyományos kereskedői eszköztár. De tény, hogy nem mindenkinek való az opciós kereskedés.

"Nekem erre nincs időm."
Tényleg nincs a saját képzésedre időd? Ha azt csinálod, amit eddig, azt kapod amit eddig. Ha nem fontos az érzés, hogy saját magad vagy a pénzügyeid ura, akkor jogos, hogy nincs rá időd. Ha pedig tényleg idő szűkében vagy, mégis haladnál ezzel, akkor is szabadon megteheted, mert a saját ütemedben haladhatsz.

"Nekem ez túl nehéz!"
Megértem, hogy teljesen egyedül megtanulni az opciózást nehéz, én sem javaslom. Ha viszont velem tanulsz, nem hagylak magadra. A fórumban bármikor felteheted a kérdéseidet.

"Már régóta kereskedek és mégsem lettem profitábilis, miért pont az opció segítene?"
Sosem mondtam, hogy ezzel biztosan profitábilis leszel. Ezt a tőzsdén nem lehet kijelenteni. Azt viszont igen, hogy olyan eszköztárad lesz, ami a hagyományos piacon nem áll rendelkezésedre. Sokkal profibban fogod tudni a kockázatokat kezelni. Ha iránykereskedésben nem vagy túl jó, akkor ott az iránymentes kereskedés is mint lehetőség. Én nem ígérhetem, hogy profitábilissá teszlek, azt viszont igen, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és támogatni az utadon.

"Miért kéne veled tanulnom, biztos találok jobbat, mint te."
Sosem mondtam, hogy én vagyok a legjobb. Egyet viszont szinte biztosan tudok: Magyarországon senkinek sincs több mint ezer fős opciós oktatási tapasztalata és 11 éves múltja ebben.

"Nem kell a segítséged, megtanulom inkább magamtól."
Ehhez szeretnék sok szerencsét kívánni. Én is magamtól tanultam meg, szóval nem lehetetlen, kérdés, hogy megéri-e. Azért majd írj 5 év múlva, hogy hol tartasz:)

"A családom és barátaim nem támogatnak a tőzsdézésben."
Tudom, hogy sokan vannak ebben a helyzetben. De az ő érdekük is a te sikered. El kell nekik magyaráznod, hogy nem kaszinózni fogsz, hanem igyekszel megalapozott befektetési és kereskedési döntéseket hozni egy profi kockázatkezelő eszköz segítségével.

Ha már vásároltál tőlem...

Ne aggódj, ha már vásároltál valamelyik termékemből, mert nem kell a már megvásárolt tananyagaidért újra fizetned.

Ha azzal a felhasználóval be vagy jelentkezve most, amivel régebben vásároltál, akkor a megrendelési űrlap levonja a vételárból a beszámítandó terméke(ke)t. Ha mégsem, kérlek, írj nekem.

Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan lehet fizetni?
Bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni a képzés díját.
Mikor indul az egész?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mennyi kell az éles számlanyitáshoz?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?

Opció GURUKÉPZŐ díja

Image

 

Egyszeri, bruttó 699.990 Ft

Részletfizetési lehetőség

A képzést két részletben is meg tudod vásárolni. Ebben az esetben az első részlet befizetését követően csak a képzési anyagok egy korlátozott köréhez fogsz hozzáférni, majd a második részlet teljesítését követően válik elérhetővé a teljes GURUKÉPZŐ a fórummal együtt.

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Guruképző megrendelése

Ha nem cégre kéred a számlát, ide a valódi, teljes neved add meg,
(Vezetéknév, Keresztnév) mert ez fog szerepelni a számlán!
Kötelező kitöltened az EU-s adószámot, ha az EU területén
bejegyzett cég vagy (nem HU) és 0% áfás számlát szeretnél.
Érvénytelen EU adószám! Ez esetben a számla végösszege ÁFA-t tartalmaz.
Itt tudod ellenőrizni a közösségi adószámod.

Mi fog történni, ha megnyomod a "Tovább a fizetéshez" gombot?

Átirányítunk a Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod
a kártyaadataidat, vagy ha van Barion fiókod, fizethetsz azon keresztül.

Amint megnyomtad a "Fizetés" gombot, azonnal hozzáférést kapsz az összes
videóhoz, és minden információt elküldök emailben.

MarketWiz Kft.
11600006-00000000-45200216
BIC / SWIFT: GIBAHUHB (GIBAHUHBXXX)
IBAN szla: HU79 11600006-00000000-45200216

Készpénzes fizetés esetén

Irodánkban, előre egyeztetett időpontban tudod rendezni a képzés árát.
Időpontegyeztetés: +36-30-417-8526.

- Ft