• Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.

 • Interactive Brokers számlanyitási segédlet

Mennyire gondolod komolyan a kereskedést?

Teljesen kezdőtől a profi szintig tudlak segíteni abban, hogy profitábilis kereskedővé válhass!

box 3

box 3

Opciós Bemutató

Rendszeresen tartok opciós webinárokat és személyes bemutató előadásokat is. Ha vannak kérdéseid az opciókkal kapcsolatban, érdemes részt venned valamelyiken, minden kérdésedre választ kapsz.

box 1

Opciós Oktatás

Tanulhatsz velem interaktív távoktatásban, vagy részt vehetsz az opciós klubomban is, mindkét esetben az alapoktól a profi stratégiákig végigveszünk mindent, amire kereskedés közben szükséged lehet.

box 2

Iránymentes Kereskedés

Ha már nem vagy kezdő opciós kereskedő, és nehezedre esik eltalálni a piac mozgását, akkor az iránymentes kereskedést neked találták ki. De ez sem Szent Grál, itt a kockázatokat kell profin kezelni.

Ismerj meg jobban!

Ugyanazokkal a problémákkal küzdöttem, mint talán most Te...

Nagy Gergely - OpcioGuru

Hosszú és kemény utat tettem meg az opciós kereskedésig. Mindig is nehezemre esett megtippelni, merre megy a piac. Azt pedig egyenesen gyűlöltem, amikor kivett a stop, majd a piac fordult de én már nem voltam benne. Arról nem is beszélve, hogy számomra a stop soha nem jelentett igazi kockázatkezelést. Főleg ez motivált abban, hogy bohóckodás helyett komolyabban vegyem a kereskedést. Két év és két ledarált számla után kezdtek a dolgok jóra fordulni...

Olvasd tovább a történetem!

Ők már opcióznak

Vélemények az opciós oktatásról

 • Először is nagy köszönet és tisztelet jár Gerynek azért a munkáért amit végez, és főleg ahogyan végzi! Részt vettem az általa kínált oktatásokon és bátran állíthatom, hogy nagyon profi munka egytől egyig, csak ajánlani tudom.

  Gábor

 • Az oktatás magasan felülmúlta az elvárásaimat. Aktív forexesként érkeztem a tanfolyamra, így azért volt némi tőzsdés alapom, de ez a két és fél nap egy teljesen új világot nyitott meg számomra. Hatalmas pozitívumként emelném ki az oktatás gyakorlat-orientáltságát! 

   Letti

 • Gery videóival egy olyan tudásra tettem szert, mellyel magas való-színűségű stratégiákat tudok kereskedni egy rugalmas rendszerben, ráadásul iránymentesen! Gyönyörű látni, ahogy napról napra az idő felzabálja a kiírt opcióimat, imádom!

   Ádám

 • Aktívan kereskedek és az oktatáson szerzett tapasztalatomat már az oktatás ideje alatt beépítettem az éles kereskedési stratégiámba, amivel az oktatás végére a tandíjat 100%-ban visszakerestem.

   Ákos

 • Az oktatás profi minden értelemben, a hangulat tanfolyamon remek, a helyszín tökéletes. Gery nagyon jó előadó, remek humora van és minden szaván érezni, hogy imádja az opciók világát, igazi megszállott jó értelemben.

   Gábor

Még több vélemény...

Mennyire vagy motivált és miért?

motiváció

Mielőtt bármihez hozzákezdesz az életben motiváltnak kell lenned. Nincs ez másképp a tőzsdével sem. Nagyon fontos, hogy legyen tiszta célkitűzésed azzal kapcsolatban, hogy mit akarsz elérni. Kell egy stratégia!

 

Mit tartalmaz egy jó stratégia?

- hol vagy most?
- hová akarsz eljutni?
- hogyan?

Ezt a három elemet mindenképp kell tartalmaznia a stratégiádnak.
Nem elég annyit kitűznöd magadnak, hogy "sok pénzt akarok keresni". Tudod miért?
Mert ha nem fogalmazod meg magadban előre, hogy mégis mi a célod, akkor a "sok pénzt akarok keresni" hozzáállás nem fogja meghozni a várva várt eredményt, mert lehet a sok pénz 5.000, 50.000, 500.000, kinek mi.

A másik nagyon fontos kérdés a motivációval kapcsolatban a dolgok miértje.
Sokszor hallottam már profibbnál profibb célkitűzési módszereket, de egyik sem részletezte a "miért" kérdéskörét.

Nem elég azt tudnod, hogy sok pénzt akarsz keresni, tudnod kell azt is, hogy miért akarod ezt a sok pénzt...

Ha nincs konkrét célja a pénzkeresetednek, nincs egy pontos elképzelésed, hogy mit akarsz kezdeni a tőzsdén keresett pénzeddel, akkor nem fogsz tudni pénzt keresni.

Az ok és a cél határozza meg minden cselekedeted kimenetelét

Ha nem tudod az okát és nem tudod a célját, esélytelen vagy. Most hogy már tudod, hogy a "miért" is egy nagyon fontos kérdés, nem csak a hogyan, ezt is a stratégiád részévé kell tenned. Mielőtt nekiállsz "sok pénzt keresni" a tőzsdén, állj meg egy pillanatra és tedd fel magadnak a következő kérdéseket:
- mit akarok elérni?
- hol vagyok most?
- hogyan akarok oda eljutni?
- mennyi időn belül szeretném megvalósítani?
- mindezt miért?

Ha elsőre nem kapod meg magadtól a válaszokat, semmi gond. Nem sürget senki, a lényeg, hogy saját magad legyél tisztában az elvárásaiddal. Enélkül olyan lennél mint az a GPS, ami csak azt tudja, hogy merre tart, de fogalma sincs, hogy honnan indult, vagyis soha nem fog tudni oda eljutni, mert nem fogja tudni kiválasztani a megfelelő és legrövidebb utat.

A két legelső és legfontosabb kérdés, amit tisztáznod kell magadban minden élethelyzetben:
- MIT?
- MIÉRT?
Ha erre a két kérdésre tiszta és érthető választ tudsz adni magadnak, akkor jöhet a második két legfontosabb kérdés:
- HOGYAN?
- MIKOR?
Ha tudod az okot és a célt, vagyis a "Mit?" és a "Miért?" kérdései tiszták, akkor tudsz foglalkozni a dolgok hogyanjával. A hogyan, mindig másodlagos, a mikor szintén.

Tudod, az szokott a legnagyobbat bukni, aki rögtön nekiugrik a "Hogyan?" és "Mikor?" kérdéseknek. Cél és ok nélkül, ezekre nem fogja tudni megadni magának a megfelelő, működőképes válaszokat.

Elképzelhető, hogy a Te esetedben nem is a tőzsde lesz a "Hogyan?"-ra a válasz, de legalább megtaláltad az utat. Én abban tudok Neked segíteni, hogyha a tőzsde, részvények és opciók mellett tetted le a voksod a "Hogyan?" kérdésre, akkor itt vagyok és támogatlak a fejlődésed során.

A következő témánk a Hit kérdése lesz, ami szintén elengedhetetlen a sikeres pályafutásodhoz.

Ne maradj le a folytatásról!

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy az Adatkezelő az email címemet a hírlevél rendszeres időközönként történő megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2008-09-26 14:22:55Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.