OptionStrat elemző platform TOS helyett

A Schwab - TD akvizíció óta sokaktól hallottam, hogy az opciós elemzésekhez szükséges ingyenes TOS demo regisztráció nem túl gördülékeny.

Ezen felül 30 naponta meg kell újítani a regisztrációt és továbbra is késleltetett adatokkal lehet csak elemezni.

Én azon szerencsések közé tartozom, akiknek megmaradt az éles TOS számlájuk és át is migrálták a Schwab-hoz. Tehát számomra az opciós elemzés megoldott, de ezzel csak sajnos nagyon kevesen vagyunk így.

OptionStrat egy lehetséges megoldás

Ezért olyan megoldást után néztem, ami könnyen kezelhető, mindenféle eszközosztályra működik és éles adatokkal lehet elemezni. Így esett a választásom az OptionStrat nevű online platformra, ahol minden könnyen elvégezhető.

Amikor az opciós kereskedésről van szó, az eszközök és a technológiák használata kulcsfontosságú lehet a sikeres stratégiák kialakításában és végrehajtásában. Az OptionStrat eszköze egy olyan újító platform, amely több fronton is kimagasló lehetőségeket kínál a kereskedők számára.

Nézzük a platform legfontosabb jellemzőit.

Szemléletes stratégiai vizualizáció

Az OptionStrat egyik legnagyobb előnye a szemléletes stratégiai vizualizáció. Ennek a grafikus felületnek köszönhetően könnyedén átláthatod, hogy különböző opciós stratégiák hogyan teljesíthetnek változó piaci körülmények között. Ez a vizualizációs technika segít megérteni a lehetséges kimeneteket és a kockázatokat, ami nélkülözhetetlen az informált döntéshozatalhoz.

Részletes profit és kockázatelemzés

A platform lehetővé teszi, hogy gyorsan kiszámold a potenciális profitot és veszteséget különböző piaci forgatókönyvek mellett. Ez a funkció különösen hasznos abban, hogy segítsen a kereskedőknek felmérni a várható eredményeket, mielőtt meghoznák a kereskési döntéseiket. A részletes elemzés alapvető a kockázatok kezelésében és a hosszú távú siker elérésében.

Széleskörű stratégiai és alaptermék opciók

Az OptionStrat több mint 50 különböző beépített opciós stratégiai lehetőséget kínál, beleértve a Call és Put spreadeket, Strangle, Straddle, és Iron Condor stratégiákat. Emellett nem csak részvények, indexek vagy ETF-ek opcióinak elemzésére alkalmas, hanem határidős opciókat is kezelni tud. Ez a sokoldalúság teszi lehetővé, hogy a különböző piaci eszközökkel és helyzetekkel is hatékonyan tudj dolgozni.

TOS helyettesítő és integrált opciós nyomon követés

Sokan használják a ThinkorSwim (TOS) platformot, azonban az OptionStrat kiváló alternatívát jelenthet, különösen ha valaki megszabadulna a TOS demo regisztrációs problémáitól. Az éles adatok elemzésével ez a platform valós idejű támogatást nyújt a kereskedési döntésekhez. Emellett a platform lehetőséget biztosít arra, hogy az összes brókernél lévő összes opciós pozíciód átalakításait egy helyen kezeld és átláthatóan nyomon kövesd.

Mobilos elérhetőség

A mobilitás napjainkban alapvető elvárás, és az OptionStrat mobil applikációja lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor gyorsan ránézhess a pozícióid kockázati görbéjére és aktuális állapotára. Ez a rugalmasság növeli a kereskedési hatékonyságot, hiszen nem szükséges állandóan a számítógép előtt ülnöd a piaci mozgások követéséhez.

Rövid videós bemutató

Alábbiakban röviden bemutatom a platform felépítését, amit ingyenesen is használhatsz.

OpcioGuru kedvezmény

Az OpcioGuru különleges ajánlata révén az első hónapban az előfizetők 25%-os kedvezménnyel vehetik igénybe az OptionStrat szolgáltatásait ezen a dedikált affiliate linken keresztül.

A 25% kedvezmény csak a havi előfizetésre vonatkozik, az évesre nem!

OptionStrat használata

Közel 1 órás videóban mutatom be, hogyan lehet az OptionStrat platformot opciós szimulációkra, átalakításokra és pozíciómenedzsmentre alkalmazni.

Ha érdekel az anyag akkor Guruképző modulként megvásárolhatod ezt önmagában is. Nem kell hozzá semmilyen előfizetés vagy tagság.

A Guruképző megrendelési oldalán a "Kereskedési platformok" szekcióban találod és ha bepipálod a szélső oszlopban található négyzetet, akkor csak ezt a modult is megvásárolhatod külön.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2024-06-25Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.