• Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.

 • USA Államkötvények
 • Interactive Brokers számlanyitási segédlet

Mennyire gondolod komolyan a kereskedést?

Teljesen kezdőtől a profi szintig tudlak segíteni abban, hogy profitábilis kereskedővé válhass!

box 3

box 3

Opciós Bemutató

Rendszeresen tartok opciós webinárokat és személyes bemutató előadásokat is. Ha vannak kérdéseid az opciókkal kapcsolatban, érdemes részt venned valamelyiken, minden kérdésedre választ kapsz.

box 1

Opciós Oktatás

Tanulhatsz velem interaktív távoktatásban, vagy részt vehetsz az opciós klubomban is, mindkét esetben az alapoktól a profi stratégiákig végigveszünk mindent, amire kereskedés közben szükséged lehet.

box 2

Iránymentes Kereskedés

Ha már nem vagy kezdő opciós kereskedő, és nehezedre esik eltalálni a piac mozgását, akkor az iránymentes kereskedést neked találták ki. De ez sem Szent Grál, itt a kockázatokat kell profin kezelni.

Ismerj meg jobban!

Ugyanazokkal a problémákkal küzdöttem, mint talán most Te...

Nagy Gergely - OpcioGuru

Hosszú és kemény utat tettem meg az opciós kereskedésig. Mindig is nehezemre esett megtippelni, merre megy a piac. Azt pedig egyenesen gyűlöltem, amikor kivett a stop, majd a piac fordult de én már nem voltam benne. Arról nem is beszélve, hogy számomra a stop soha nem jelentett igazi kockázatkezelést. Főleg ez motivált abban, hogy bohóckodás helyett komolyabban vegyem a kereskedést. Két év és két ledarált számla után kezdtek a dolgok jóra fordulni...

Olvasd tovább a történetem!

Ők már opcióznak

Vélemények az opciós oktatásról

 • Először is nagy köszönet és tisztelet jár Gerynek azért a munkáért amit végez, és főleg ahogyan végzi! Részt vettem az általa kínált oktatásokon és bátran állíthatom, hogy nagyon profi munka egytől egyig, csak ajánlani tudom.

  Gábor

 • Az oktatás magasan felülmúlta az elvárásaimat. Aktív forexesként érkeztem a tanfolyamra, így azért volt némi tőzsdés alapom, de ez a két és fél nap egy teljesen új világot nyitott meg számomra. Hatalmas pozitívumként emelném ki az oktatás gyakorlat-orientáltságát! 

   Letti

 • Gery videóival egy olyan tudásra tettem szert, mellyel magas való-színűségű stratégiákat tudok kereskedni egy rugalmas rendszerben, ráadásul iránymentesen! Gyönyörű látni, ahogy napról napra az idő felzabálja a kiírt opcióimat, imádom!

   Ádám

 • Aktívan kereskedek és az oktatáson szerzett tapasztalatomat már az oktatás ideje alatt beépítettem az éles kereskedési stratégiámba, amivel az oktatás végére a tandíjat 100%-ban visszakerestem.

   Ákos

 • Az oktatás profi minden értelemben, a hangulat tanfolyamon remek, a helyszín tökéletes. Gery nagyon jó előadó, remek humora van és minden szaván érezni, hogy imádja az opciók világát, igazi megszállott jó értelemben.

   Gábor

Még több vélemény...

Elhiszed magadról egyáltalán?

hit magadban

Szerinted lehetsz úgy sikeres bármiben is, ha nem vagy képes elhinni, hogy meg tudod csinálni? Sokan fordulnak pszichológushoz, coach-hoz olyan problémákkal, hogy nem sikerül nekik a párkapcsolat, a karrier, az élet, stb.

Amikor megkérdezik őket, hogy egyáltalán el tudják-e hinni, hogy nekik sikerülhet, általában az a válaszuk, hogy nem, mert eddig sem sikerült! Na itt álljunk meg egy pillanatra!

Tudtad, hogy a jövő nem egyenlő a múlttal???
Tudtad, hogy bármi amit valaha hittél egy pillanat alatt változhat?
Tudtad, hogy akármiben is hihetsz?

Ugye Te képes vagy elhinni, hogy sikeres lehetsz a tőzsdei karriered során?
Ha nem tudod magad elképzelni sikeresen, szerinted mennyi esélyed van a piaccal szemben?
Itt nagyon de nagyon sokan versenyeznek és kűzdenek egymással nap mint nap. A vevők és az eladók folyamatos harcban állnak egymással. Ha nem hiszel saját magadban, pillanatok alatt maguk alá gyűrnek. Hit nélkül észre sem fogod venni, olyan gyorsan vesztetted el az összes tőzsdére szánt pénzed.

Képes vagy magad elképzelni sikeres tőzsdés énedként?

Ha becsukod a szemed, látod magad előtt azt az indentitásodat, azt az énedet, aki elérte mindazt, amit akart?
Képes vagy látni magad sikeresen?
El tudod képzelni, el tudod hinni?

Tudod mi a hit? A hit egy olyan gondolat, amire IGEN-t mondtál egyszer régen. Ezt úgy tudod megváltoztatni, hogy egy másik gondolatra mondasz IGEN-t, egy olyan gondolatra, ami jobban szolgálja a céljaidat és az okokat, amiért el akarod érni azt amit szeretnél. A hitet mindig gondolatok előzik meg. Minél többet gondolsz valamire, annál közelebb állsz ahhoz, hogy hitté alakuljon.

Ha egyre többet képzeled el a sikeres éned, azt az identitásod, aki képes volt mindazt elérni, amit valaha is ktűztél magadnak célként, akkor képes leszel ezt a képzeletet hitrendszerré alakítani és képes leszel felvenni a harcot a kűzdőtéren, vagyis a piacon!

Enélkül nem fog menni... ne is áltasd magad. Ha nem hiszed el, hogy meg tudod csinálni, most csukd be ezt az oldalt és keress magadnak egy sokkal nyugisabb, kockázatmentesebb életterületet. Ha nem hiszel magadban a tőzsdét nem neked találták ki. Mint már tudod az első cikkből, a tőzsdei siker 10%-a tudás, 90%-a pszichológia. Ebben a 90%-ban elég jelentős szerepet játszik a hited.

Hogyan lehet hitet kialakítani?

Felmerülhet benned a jogos kérdés, hogyan lehet a hitet kialakítani, jobban megalapozni?

Ha időről időre képes vagy eljátszani a gondolattal, hogy meg tudod csinálni, ha képes vagy elképzelni magad a sikeres és nyerő élethelyzetben és ezt folyamatosan vizualizálod, egy idő után hitrendszerré alakul. Ha elhiszed magadról, magabiztosabbá válsz, ami az első lépcső a sikeres tőzsdei karrierhez.

"We are what we pretend to be, so we must be careful about what we pretend to be." - Kurt Vonnegut
 
Vagyis azok vagyunk, akinek tettetjük magunkat, ezért vigyázz, hogy minek tetteted magad.

A hitrendszer is így működik. Ha elég ideig tudod magaddal elhitetni, hogy sikeres és eredményes vagy, ha elég ideig vagy képes "megjátszani", hogy az vagy, aki lenni szeretnél, akkor azzá válasz.
De vigyázz, hogy mit tettetsz, mert tényleg azzá válsz!

A következő témánk a Félelem kérdésköre lesz.

Ne maradj le a folytatásról!

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy az Adatkezelő az email címemet a hírlevél rendszeres időközönként történő megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2008-09-30 22:00:00Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.