Négy lehetőség, amikből opciókkal profitálhatsz

Négy alapvető piaci helyzet létezik, amiből profitálhatsz opciós kereskedéssel. Az alábbiakban ezeket mutatom be gyakorlati szempontból egy közel 10 perces videó keretén belül.

A következő videós modul az Opciós Ízelítő bevezető képzésemből került kivágásra, hogy lásd mik a profitálási lehetőségeid az opciós piacon. Mindenképp nézd meg ha eddig csak hagyományos piacon kereskedtél, mert kitágítja a gondolkodásodat.

A videóban említett 30 napos opciós kiképzésre az oldal alján iratkozhatsz fel!

Összefoglalva tehát 4 piaci lehetőséged van, amiből alapvetően tudsz profitálni opciós kereskedéssel:

  • iránykereskedés
  • szintkereskedés
  • iránymentes kereskedés
  • kétirányú kereskedés

Ezeken felül persze a stratégiákat a végtelenségig lehet kombinálni és nyilván fedezeti ügyletként is funkciónál az opció, viszont ez az a 4 alapvető piaci elképzelés, amely köré felépítheted az opciós stratégiádat.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: iránymentes, iránykereskedés, kétirányú kereskedés, fedezeti ügylet,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2018-09-27



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.