Korlátlan Thinkorswim demó - hogyan?

Sajnos az éles Thinkorswim (TOS) továbbra sem elérhető a világ ezen feléről, de létezik korlátlan demó regisztrációs lehetőség, amivel tökéletesen lehet gyakorolni az opciós kereskedést.

Nagyon sokszor merül fel a kérdés, hogyan lehetne korlátlan TOS demóra szert tenni, ugyanis az alapbeállítás, hogy 60 naponta lejár a regisztráció, így törlődik minden beállítás és mentés az adott felhasználói fiókból.

2005 óta foglalkozom opciós kereskedéssel, de még mindig azt mondom, hogy a TOS-nál ideálisabb opciós elemző platformot nem találtam, főleg ha figyelembe veszem a kezdők igényeit is. Felhasználóbarát, gyors, átlátható, profi!

Korlátlan demó regisztráció

Van erre egy módszer, amit kevesen ismernek és a telepítésnél el lehet rontani a dolgot, aminek eredményeképp sosem fog beengedni a platform. Akkor most nézzük lépésről-lépésre, hogy mit kell tenni ehhez.

1. Regisztráció a kanadai TOS oldalán

A regisztrációt itt tudod kezdeményezni. Fontos, hogy ne .hu email címmel regisztrálj, hanem lehetőség szerint .com végződésűvel, mert a többi esélyes, hogy nem fog működni. Adj meg egy random US telefonszámot is, ne magyart! Amikor készen vagy, megköszönik a regisztrációt és a letöltésre buzdítanak, de linket már nem raknak ki az oldalra, így azt külön kell megnyitni a következő lépésben.

2. Platform letöltés

Innen tudod letölteni a platformot. Az első pontot át is ugorhatod, mert már regisztráltál. Görgess le az oldal közepére, ahol letöltheted a megfelelő operációs rendszer változatot.

3. Telepítés

Telepítéskor fontos, hogy amikor rákérdez a 4 számlaszolgáltatóra, akkor a "TD Direct Investing"-et kell választanod, mert ez lesz a kanadai változat, amire az első lépésben regisztráltál.

Itt szokott sokszor elvérezni a folyamat, hogyha a legelső kerül kiválasztásra (TD Ameritrade) a listából akkor soha nem fogsz tudni belépni a fent regisztrált felhasználónévvel és jelszóval, mert egy másik céghez regisztráltál.

4. Belépés

Telepítést követően be tudsz lépni az első pontban regisztrált adatokkal.

Alapvető beállítások elvégzése

Következő cikkemben közzéteszem azt a TOS beállítási kézikönyvet, amit az opciós oktatáson résztvevő tanítványok is követnek az első telepítéskor.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: thinkorswim,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.