Thinkorswim kézikönyv ingyen!

Ebben a cikkemben közzéteszem az oktatáson résztvevő ügyfelek számára készített Thinkorswim (TOS) beállítási segédletet.

Ez csak egy kivonatos változata a több órás videónak, amit mindenki megnéz, mikor elkezd velem opciókról tanulni. Ahhoz, hogy a TOS-t használni tudd, előtte regisztrálnod kellett és telepíteni. Ennek pontos lépéseiről az előző cikkemben írtam.

Thinkorswim beállítási segédlet

Alábbiakban találod a teljes segédletet PDF formátumban. Ha akarod le is töltheted és ki is nyomtathatod. (Ha nem töltődne be a PDF olvasó, akkor ITT a közvetlen link a PDF-hez)

Bővebben a Thinkorswim-ről...

Remélem hasznát veszed ha a TOS-al foglalkozol.

Ha viszont mélyebben érdekel a kérdés, gyere és csatlakozz az Opciós Mesterképző Klubhoz, ahol már az első modulban megnézheted a TOS kezelési videóimat. Sőt onnantól kezdve láthatod az összes pozíció menedzsmentet is ennek segítségével végzem.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: thinkorswim,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.