Beszélgetés Zsolttal, aki az OG-vel talált állást...

Korábbi ügyfelemmel, Zsolttal beszélgettem a kereskedési tapasztalatairól és arról, hogyan talált állást a pénzügyi szektorban az OpcioGuru nevének említésével:).

Zsolt 2018-ban végezte el nálam az akkoriban aktuális összes képzésemet. Néhány hónap alatt feldolgozta az anyagokat, majd éles piacra lépett és elkezdte gyűjteni a tapasztalatokat. Erről is mesélt nekem a beszélgetés során.

De az igazán egyedi sztori az, hogyan talált a pénzügyi szektorban termékfejlesztői állást zenei háttérrel úgy, hogy beírta a CV-jébe, hogy elvégezte az összes OpcioGuru képzést. Én sem gondoltam volna, de van egy olyan hazai szolgáltató, aki ezt kifejezetten értékelte, mert pontosan tudta, hogy milyen komplex tudást kerül átadásra a képzéseim során. Erről is mesélt nekünk Zsolt.

Spotify-on itt találod.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: interjú,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2020-11-10



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.