Beszélgetés Zsolttal, aki az OG-vel talált állást...

Korábbi ügyfelemmel, Zsolttal beszélgettem a kereskedési tapasztalatairól és arról, hogyan talált állást a pénzügyi szektorban az OpcioGuru nevének említésével:).

Zsolt 2018-ban végezte el nálam az akkoriban aktuális összes képzésemet. Néhány hónap alatt feldolgozta az anyagokat, majd éles piacra lépett és elkezdte gyűjteni a tapasztalatokat. Erről is mesélt nekem a beszélgetés során.

De az igazán egyedi sztori az, hogyan talált a pénzügyi szektorban termékfejlesztői állást zenei háttérrel úgy, hogy beírta a CV-jébe, hogy elvégezte az összes OpcioGuru képzést. Én sem gondoltam volna, de van egy olyan hazai szolgáltató, aki ezt kifejezetten értékelte, mert pontosan tudta, hogy milyen komplex tudást kerül átadásra a képzéseim során. Erről is mesélt nekünk Zsolt.

Spotify-on itt találod.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: interjú,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.