Tastyworks kriptó kereskedés elindult!

2021 február elején értesített a Tastyworks, hogy már elérhető számomra is a kriptó kereskedés rajtuk keresztül.

Fontos tudni, hogy a kriptó kereskedés során a Tastyworks jelenleg egy közvetítő a Zero Hash felé. Azaz nem ő hatja végre a megbízást és nem is ő tárolja az adott kriptó eszközöket, így a felelőssége jelentősen korlátozott.

Első körben 4 kriptódevizával lehet kereskedni náluk: BTC/USD, BCH/USD, ETH/USD, LTC/USD.

Mint ahogy az lenni szokott, csak long pozíciót lehet felvenni a fenti termékekben, azaz nem lehet shortolni. Persze kizárni ki lehet ha már megvetted, csak alapból nem indíthatsz short ügylettel, de ez máshol is így van.

Mivel a termékek kereskedése 100% margint igényel, így cash és margin számlán is igénybe vehető.

A 25K alatti számlával rendelkezőknek jó hír, hogy nem vonatkozik rájuk a 25K daytrading szabály, azaz szabadon lehet vele daytrade-elni.

Kriptó alszámla nyitása

Az alábbi videóban azt jártam körbe részletesebben, hogyan kell engedélyezni Tastyworks számlát a kriptó kereskedést, mik a fontosabb feltételek és mire érdemes odafigyelni.

Ha szeretnéd elsajátítani a Tastyworks platform profi használatát, ez a képzésem lehet érdekes számodra.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: bitcoin, kriptó, tastyworks, ethereum,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.