500 Éles Pozíció: Piaci Tanulságok Enciklopédiája

Az elmúlt évek rendkívüli piaci eseményei egyedülálló kihívásokat és tanulási lehetőségeket kínáltak az opciós kereskedők számára. 

Az elmúlt 5 év kereskedését mindennek lehet mondani, csak egyhangúnak nem ugyanis a COVID-19 világjárványtól kezdve, a kamatlábak váltakozásán át, az inflációs nyomásig, geopolitikai feszültségeken keresztül, egészen az olajárak történelmi mélypontjáig volt részünk mindenben.

Az Opciós Mesterképző Klub 2019-es indulása óta mára már több, mint 500 éles opciós kereskedési pozíciómat vettem videóra. A videók a pozíció megnyitásától kezdve, a folyamatos átalakításokon át, a zárásig rögzítik az adott pozíció teljes életútját és közben a piaci változásokat. Ezek a videók nem csupán tranzakciók sorozatai; ők a piaci ciklusok, stratégiák és kereskedési pszichológia életszerű tanmeséi.

Az elmúlt 5 év piaci sokszínűsége teszi lehetővé, hogy a tanulók alapos képet kapjanak az opciós kereskedés számos aspektusáról, és megtanulják, hogyan alkalmazkodjanak a változó piaci körülményekhez.

Ezek az élő tapasztalatok nem csak a múltbeli események krónikái, hanem a jövőbeli piaci siker kulcsai is, amelyek segítségével a kereskedők képesek lesznek jobban navigálni a változó piaci körülmények között, és informáltabb döntéseket hozni saját kereskedési stratégiáik kialakításakor.

Mit kínál az 500 éles pozíció?

Néhány érdekes statisztika a videóra rögzített éles pozíciókkal kapcsolatban:

  • Átlagos profit: 45%
  • Max profit: 2007%
  • Max veszteség: -105%
  • Átlagos tartási idő: 24 nap
  • Leghosszabb tartási idő: 552 nap
  • Max átalakítás egy pozinál: 15
  • Átlagos videó hossz: 9 perc
  • Összes pozi videó hossza egyben: 78 óra

Ezek a videók minden elméleti anyagnál hasznosabbak, hiszen ennek segítségével láthatod, hogy az elmúlt 5 évben változó piaci körülmények között melyik opciós stratégiát hogyan használtam. Ezen felül abba is betekintést kapsz, hogy amikor buktam, miért buktam, milyen hibákat követtem el, amikből szintén profitálhatsz.

Az Opció Guruképző nem csupán egy tanfolyam; egy utazás a kereskedés mélyebb megértéséhez, ahol a valós piaci helyzetek és a hozzájuk kapcsolódó döntések egyedülálló betekintést nyújtanak az opciós kereskedés rejtelmeibe.

Csatlakozz most az Opció Guruképzőhöz, és kezdd el az utazásodat a pénzügyi siker felé!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2024-02-15



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.