NVDA Call Condor gyorsjelentésre - 385%

A Condor opciós stratégiát a legtöbben iránymentes kereskedésre használják, de nagyon jól lehet irányzott elképzelések lekereskedésére is alkalmazni.

A Condor egy négy lábú opciós stratégia, aminek alapvetően három változata létezik. Leggyakrabban az Iron Condor-ról lehet hallani, amit elsősorban piaci oldalazáskor érdemes alkalmazni.

Alábbiakban nézzük a három Condor fajtát.

  • Iron Condor: ebben az esetben arra játszom, hogy oldalazni fog az alaptermék, ezért a jelenlegi árszint alatt és felett eladok egy Put és egy Call spread-et. Az opciós eladásokból generált prémium a max. profitom.

  • Call Condor: irányzott elképzelés esetén veszek a piac felett egy Call spread-et és még feljebb el is adok egy másikat, amivel a bekerülési költségem csökkentem. A max. profitot akkor érem el, ha befut az árfolyam a Condor "testébe".

  • Put Condor: ugyanaz mint a Call Condor csak lefele irányzott és Put Spread-et veszek a piac alatt és még lejjebb egy másikat el is adok.

Mivel ezen ügyletek során alapvetően volatilitás csökkenésre fogadok (Vega negatív), ezért ideálisabb magas volatilitás mellett bekötni, amire tökéletes pl. egy gyorsjelentési időszak.

NVDA Call Condor gyorsjelentésre

Az alábbi videóban az OMK-ban közzétett NVDA Call Condor pozíciómat mutatom be. Ez a videó haladóbb tudást feltételez.

130 dolláros kockázatra 500 dollár profit lett az eredmény 1 nap alatt. Ez 385%-os megtérülés.

Ilyen és ehhez hasonló éles pozíciómenedzsment videóból már több, mint 500 van az OMK-ban. Ezzel is igyekszem még jobban átadni az opciós kereskedés gyakorlatát.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2024-05-29Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.