Tervezd meg a kereskedési éved!

Tervezd meg a kereskedési éved!

Végzetes hiba úgy elkezdeni a kereskedést ha nem tudjuk hova szeretnénk vele eljutni. Sajnos sokaknak több év után sincs kereskedési tervük, pedig pontos tervezés nélkül a siker kizárólag szerencse kérdése, arra pedig jobb nem bízni a privát vagyonunkat.

2012 januárjában egy kivételes webinár formájában átadtam azokat az információkat, amivel én magam is megalkotom a saját éves kereskedési tervemet. Ez az egyéni módszertan az évek alatt folyamatosan tökéletesedett és ezt osztom meg Veled, hogy segítsen a sikeres kereskedéshez szükséges célkitűzés, önkontroll és fegyelem témakörében. Továbbá beszélek arról is, hogy mi az a 3 alapvető pillér, amit a sikerhez vezető úton nem hagyhatsz figyelmen kívül és a tervedben szerepelnie kell.

Ha erre a 3 pillérre nem fordítasz kellő figyelmet a terv elkészítése során, a sikerre nem sok esélyed lesz. A legtöbb célkitűző módszerből hiányzik az a folyamatmodell ami lehetővé teszi, hogy a jelenlegi állapotból kiindulva a cél felé haladó úton annak eléréséhez szükséges visszacsatolások segítsék a fejlődést. A módszertanomban egy 3 lépésből álló rendszert adok át, aminek segítségével nem csak a célt tűzheted ki, hanem pontosan definiálhatod hol vagy most, hová szeretnél eljutni és hogyan. Továbbá kezedbe adom azokat a támogató eszközöket, amelyeket segítségül hívhatsz az év során.

Fontos előre vetítenem, hogy a tervet neked kell elkészítened saját magadnak a saját stílusodra és élethelyzetedre szabva, én csak a keretet és a terved végrehajtásához szükséges módszertant adom a kezedbe.

Nézd meg a videómat

Video loads here

Innen letöltheted a videó kérdéssorát.

Kérlek az alábbi űrlap kitöltésével értékeld az elhangzott prezentációt tartalmi, előadásmód és a prezentáció minőségét illetően.

Kérlek értékeld az oktató anyagot

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2012-01-16



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.