Tervezd meg a kereskedési éved!

Tervezd meg a kereskedési éved!

Végzetes hiba úgy elkezdeni a kereskedést ha nem tudjuk hova szeretnénk vele eljutni. Sajnos sokaknak több év után sincs kereskedési tervük, pedig pontos tervezés nélkül a siker kizárólag szerencse kérdése, arra pedig jobb nem bízni a privát vagyonunkat.

2012 januárjában egy kivételes webinár formájában átadtam azokat az információkat, amivel én magam is megalkotom a saját éves kereskedési tervemet. Ez az egyéni módszertan az évek alatt folyamatosan tökéletesedett és ezt osztom meg Veled, hogy segítsen a sikeres kereskedéshez szükséges célkitűzés, önkontroll és fegyelem témakörében. Továbbá beszélek arról is, hogy mi az a 3 alapvető pillér, amit a sikerhez vezető úton nem hagyhatsz figyelmen kívül és a tervedben szerepelnie kell.

Ha erre a 3 pillérre nem fordítasz kellő figyelmet a terv elkészítése során, a sikerre nem sok esélyed lesz. A legtöbb célkitűző módszerből hiányzik az a folyamatmodell ami lehetővé teszi, hogy a jelenlegi állapotból kiindulva a cél felé haladó úton annak eléréséhez szükséges visszacsatolások segítsék a fejlődést. A módszertanomban egy 3 lépésből álló rendszert adok át, aminek segítségével nem csak a célt tűzheted ki, hanem pontosan definiálhatod hol vagy most, hová szeretnél eljutni és hogyan. Továbbá kezedbe adom azokat a támogató eszközöket, amelyeket segítségül hívhatsz az év során.

Fontos előre vetítenem, hogy a tervet neked kell elkészítened saját magadnak a saját stílusodra és élethelyzetedre szabva, én csak a keretet és a terved végrehajtásához szükséges módszertant adom a kezedbe.

Nézd meg a videómat

Video loads here

Innen letöltheted a videó kérdéssorát.

Kérlek az alábbi űrlap kitöltésével értékeld az elhangzott prezentációt tartalmi, előadásmód és a prezentáció minőségét illetően.

Kérlek értékeld az oktató anyagot

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.