Legrosszabb esetben is $302 profit...

Legrosszabb esetben is $302 profit...

Legnagyobb öröm számomra, mikor azt látom, hogy a diákjaim sikereket érnek el opciózás terén. Az alábbiakban egy diákom sikerét mutatom be.

Azt, hogy Árpádnak - aki nemrég járt nálam - mit sikerült megvalósítania az elmúlt néhány hétben az AAPL emelkedésére számítva és alkalmazva az Opciós Oktatáson tanult kereskedési stratégiákat. Az alábbi ábra a többszöri átalakítást követő pozíció kockázati görbéjét mutatja be. Mint ahogy az alábbi ábrán is látszik a legrosszabb esetben $302 a nyereség, a legjobb esetben $1802 és nincs a pozíciónak további kockázata.

Ez olyan mintha a standard kereskedésnél be lenne húzva a stop, de annál sokkal jobb, mert még mindig lehet rá építeni és nem vehet ki a stop, mert itt a trader dönt és nem a stop.

Érdemes azt is észrevenni, hogyha adott esetben holnap összeomlik az AAPL és az árfolyam megfeleződik, Árpád akkor is legrosszabb esetben $302 profit zsebrevághat függetlenül attól, hol nyit a piac, mekkora a gap, stb. Ezt csak és kizárólag opciókkal lehet elérni...

Legrosszabb esetben is $302 profit...

Ezt a pozíciót 3-4 szisztematikus lépésben lehetett összeállítani az oktatáson tanultak alapján. Már az első átalakítást követően teljesen kockázatmentessé vált a pozíció (természetesen előtte volt kockázat benne). Majd ahogy szépen emelkedett tovább az AAPL árfolyama, lehetett rá tovább építeni, ami növelte a kockázatmentes profit mértékét...

Többnyire azon izgul minden kezdő, hogy nincs pénzügyi végzettsége és vajon meg fogja-e érteni az opciókat. Árpádnak sem volt semmiféle pénzügyi előképzettsége, mégis ilyen szép pozíciót tudott magának felépíteni néhány hét alatt. A kulcs a konzisztencia és a tanultak szisztematikus alkalmazása.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.