Legrosszabb esetben is $302 profit...

Legrosszabb esetben is $302 profit...

Legnagyobb öröm számomra, mikor azt látom, hogy a diákjaim sikereket érnek el opciózás terén. Az alábbiakban egy diákom sikerét mutatom be.

Azt, hogy Árpádnak - aki nemrég járt nálam - mit sikerült megvalósítania az elmúlt néhány hétben az AAPL emelkedésére számítva és alkalmazva az Opciós Oktatáson tanult kereskedési stratégiákat. Az alábbi ábra a többszöri átalakítást követő pozíció kockázati görbéjét mutatja be. Mint ahogy az alábbi ábrán is látszik a legrosszabb esetben $302 a nyereség, a legjobb esetben $1802 és nincs a pozíciónak további kockázata.

Ez olyan mintha a standard kereskedésnél be lenne húzva a stop, de annál sokkal jobb, mert még mindig lehet rá építeni és nem vehet ki a stop, mert itt a trader dönt és nem a stop.

Érdemes azt is észrevenni, hogyha adott esetben holnap összeomlik az AAPL és az árfolyam megfeleződik, Árpád akkor is legrosszabb esetben $302 profit zsebrevághat függetlenül attól, hol nyit a piac, mekkora a gap, stb. Ezt csak és kizárólag opciókkal lehet elérni...

Legrosszabb esetben is $302 profit...

Ezt a pozíciót 3-4 szisztematikus lépésben lehetett összeállítani az oktatáson tanultak alapján. Már az első átalakítást követően teljesen kockázatmentessé vált a pozíció (természetesen előtte volt kockázat benne). Majd ahogy szépen emelkedett tovább az AAPL árfolyama, lehetett rá tovább építeni, ami növelte a kockázatmentes profit mértékét...

Többnyire azon izgul minden kezdő, hogy nincs pénzügyi végzettsége és vajon meg fogja-e érteni az opciókat. Árpádnak sem volt semmiféle pénzügyi előképzettsége, mégis ilyen szép pozíciót tudott magának felépíteni néhány hét alatt. A kulcs a konzisztencia és a tanultak szisztematikus alkalmazása.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2012-03-19



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.