OPCIÓS KÉPZÉSEK

Alábbiakban megtekintheted az opciós képzési termékeim struktúráját. Az induló csomagok a biztos alapozásra szolgálnak, a teljeskörű képzések profi gyakorlati tudást is átadják. A magasabb szintű képzések magukba fogalják az induló szintű anyagokat. Ha bármelyik induló szintű anyagot megvásároltad, azt beszámítom a haladó szintű anyag megvásárlásakor.

INDULÓ CSOMAGOK

Az alábbi képzések segítségével elindulhatsz az opciós kereskedés világában.
Ha még csak ismerkedsz ezzel a világgal, de nem vagy biztos benne, hogy neked való, akkor javaslom ezen a szinten indulj el.

Image
Az Opció START azok számára hoztam létre, akik szeretnék megtanulni az opciós piac alapvető összefüggéseit és látni szeretnék a gyakorlatban, hogyan működnek az egyszerűbb opciós stratégiák. Ebben a képzésben megtanulsz irányt kereskedni, stop nélkül kockázatot kezelni, piaci valószínűségekben gondolkolkodni.

Képes leszel megérteni az opciós piac logikai összefüggéseit, mint pl. időérték, volatilitás, tőkeáttét, stb. Ha szeretnéd megismerni az opciós piacot egy kiváló alapozó képzéssel, akkor az Opció START neked való.
Image
Az Opció KEZDŐCSOMAGot azok számára alakítottam ki, akik az Opció STARTon túllépve (tartalmazza) szeretnék megismerni az egyes opciós elemzői és kereskedői platformokat (Thinkorswim, Interactive Brokers). Ezen felül a csomag nagyon sok gyakorlati opciós példát és piaci stratégiát mutat be.

Továbbá megismered az átfogó piaci elemzésre alkalmas Piaci Mátrixomat és az egyedülálló volatilitás kereskedési stratégiákat. A csomag tartalmaz számos opciós átalakítást bemutató több héten keresztül videóra rögzített opciós pozíciót is.

TELJESKÖRŰ KÉPZÉSEK

Tartalmazza az összes induló csomagot. Ha eldöntötted, hogy teljeskörűen meg akarod ezt tanulni, akkor ezen a szinten érdemes elindulnod. Ha érdekel mi a különbség az alábbi két képzés között, itt olvashatsz róla.

Image
Az Opciós Mesterképző Klub (OMK) egy havi szolgáltatás, amelynek keretében, hónapról, hónapra ütemezve átadom az összes képzésem. Emellett folyamatos szolgáltatásként tartalmaz havi webinárokat és éles pozíció menedzsmentet.

A csomag tartalmazza: MINDEN opciós képzés és videó + folyamatos szolgáltatás.
Image
A Opció GURUKÉPZŐ tartalmaz MINDENT, amit valaha készítettem opciós témában: oktatási modulok, webinárfelvételek, pozíciómenedzsment. Több, mint 300 pozíció került rögzítésre, így láthatod hogyan használom az opciós stratégiákat attól függően hogy irányba, iránymentesen, alacsony vagy magas volatilitás környezetben kereskedek. Ez az ALL IN ONE csomag!

A csomag tartalmazza: MINDEN opciós képzés és videó!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor indulnak a programok?
Amint beérkezik hozzám a képzés díja, megkapod az összes anyagot, ami az adott képzéshez tartozik. Megnyílik számodra az a felület, ahonnan el tudod érni a tananyagokat, és akár azonnal nekiláthatsz a videók feldolgozásának. A tanulási folyamatban nem vagy egyedül. Mindegyik képzéshez tartozik dedikált fórum és közvetlenül nekem is írhatsz ha bármi kérdésed lenne vagy csak támogatásra van szükséged.
Hogyan fizethetek?
Van lehetőség áfamentes vásárlásra?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Hol és mennyivel érdemes számlát nyitnom?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.