Opciós & Tőzsdepszichológia Coaching

coaching-klub
A személyes és testreszabott opciós és tőzsdepszichó coaching célja, hogy a kitűzőtt célod elérésében egyéni segítséget kapj tőlem. Tulajdonképpen nem más, mint a piaci "gap-fill" azaz bezárni azt a rést, ami a célod és a jelenlegi helyzeted között tátong. A coaching egy személyes, nagyon exkluzív szolgáltatás, ahol csak veled és a te kérdéseiddel és fejlődéseddel foglalkozom.
 

Miért érdemes coachingon részt venned?

 

opciós coaching
 
Ha komolyan fejlődni szeretnél, akkor a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy egyéni coachingot választasz. Nem véletlen az sem, hogy a világ legjobb golfozójának (Tiger Woods) is van egy személyes coach-a. A coaching által nem csak tanácsokat kapsz, hanem felelősséget is vállalsz a fejlődésedért, hiszen számon fogom kérni azt, amit begyakoroltunk. Csak úgy fejlődhetsz, ha magad vagy más által felállított mércének próbálsz folyamatosan megfelelni. A coach egy külső megfigyelő, aki segít neked betartani a szabályokat és folyamatosan motivál a fejlődésre.
 
A coaching csak azok számára érhető el, akik elvégezték nálam az összes opciós képzést és az időm szűkössége miatt csak nagyon korlátozott számban.

Coaching menete

  • Közösen felmérjük hol tartasz most, mi a jelenlegi élethelyzeted
  • Felmérjük, hová szeretnél eljutni és azt is, hogy miért. Sokan ugyanis teljesen mesterséges célokat hajszolnak. A jobbik eset az, amikor valaki hónapok után realizálja, hogy nem is a saját célját hajkurássza. A szerencsétlen eset éveket tölt el azzal, hogy egy sajátnak hitt célt kerget, reménytelenül. Ezért nagyon fontos, hogy feltárjuk a célok mögötti miérteket, amik az értékrendedből táplálkoznak. Ekkor felszínre kerülnek a korlátozó hitrendszerek és egymásnak ellentmondó értékek is.
  • Megnézzük mit kell ahhoz tenned, hogy elérj a kitűzött célodig. Ez egy többrétű folyamat, hiszen többnyire az egyik része maga az opciós kereskedés, a másik pedig a saját működésed. Az utóbbi szokott a keményebb dió lenni, hiszen amíg magad nem rakod rendbe, addig a sikeres kereskedésre sincs túl sok esélyed.
  • Lebontjuk a célokhoz szükséges mérföldköveket és közösen kitűzünk havi, heti célokat, feladatokat és teendőket. Ezeket fogom rajtad számon kérni. De mivel ezek a célok már a valódi énedből táplálkoznak, így nem fog nehezedre esni dolgozni rajtuk.
  • Azt is megvizsgáljuk, hogy mik a sikert blokkoló szokásaid és milyen új szokásokat kell felvenned a sikerhez.
  • Adok számtalan olyan mentális és gyakorlati eszközt, amivel fókuszban tudod tartani a célod és képes leszel magadat napi szinten arra motiválni, hogy elérd a kitűzött célodat.
  • Meg fogod érteni Dr. Wayne Dyer egyik legfontosabb mondását: "Nem azt kapod, amit akarsz, hanem azt ami vagy..." - azaz rájössz arra, hogy milyen emberré kell válnod ahhoz, hogy elérd a kitűzött célod.
  • A kereskedési sikerhez vezető úton a legfontosabb maga a pszichés és mentális hozzáállás. Ezt is fogjuk fejleszteni különféle gyakorlatokkal, amiket majd otthon is tudsz gyakorolni.
  • De minden mentális technikai értéktelen, ha nem áll rendelkezésedre a megfelelően profitábilis opciós kereskedési rendszer. Ezért építjük a kereskedési rendszered az általam kifejlesztett "Éles Kereskedés & Pozíció Menedzsment" módszertan köré.
Helyszín: budapesti XI. kerületi irodám, de ha nem tudsz utazni, akkor megoldható skype segítségével is. A pontos cím: 1118 Bp. Maléter Pál utca 4/A 
 
A konkrét árakkal és időponttal kapcsolatban érdeklődhetsz a coaching@opcioguru.com email címen.
  

OpcioGuru a médiában

      


Nálunk bankkártyával is fizethetsz!

Kövess minket

Kövess minket a Facebook-on is!Kövess minket a Youtube-on is!

opcioguru Soundcloud profilLépj velünk kapcsolatba a Skype-on is!

opcioguru instagram csatornaKövess minket a Twitter-en is!