IBCE Zrt. - HUF utalás

Az Interactive Brokers Central Europe Zrt. esetén jelentősen változtak a forint átutalási részletek, így ezekről készítettem egy rövid bemutató videót.

A Brexit átállás előtt magyarországi Citi bankban lehetett forintot utalni az IB-nek és a TWS felületén könnyen lehetett konvertálni. Az utalás gyors és olcsó volt.

Mióta megtörtént az IBCE migráció, azóta a forint utalás meglepő módon nem magyarországi bankba történik, hanem egy németországiba, így devizautalásként kell indítani magyar bankból.

A jó hír, hogy nem történik konverzió, azaz pontosan ugyanaz az összeg érkezik meg forintban, mint amit elutaltál. A rossz hír, hogy mindez 2-3 napig tart és sokkal drágább mint eddig.

Az alábbi videóban pontosan végigvezetlek az utalási lépéseken.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: Interactive Brokers, ibce, HUF utalás,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.