Earnings Calendar spread keresése

A gyorsjelentési szezonban az egyik legjellemzőbb opciós stratégia a Calendar spread, mert alacsony kockázat mellett magas profit potenciállal bír.

Korábbi cikkemben már részletesebben írtam a különféle gyorsjelentési opciós stratégiákról. A személyes kedvencem a Calendar spread, mert gyorsjelentéshez közeledve elég olcsón, magas R/R-el rendelkező Calendar spread-eket lehet találni, ha az ember tudja, hogy pontosan mit és hogyan keressen.

Mivel manuálisan meglehetősen időigényes ezen spread-ek megtalálása, kénytelen voltam saját magam lefejleszteni egy olyan scanner-t, ami megkönnyíti és meggyorsítja ezen folyamatokat. Ebből aztán szépen lassan kifejlődött a GuruScan, ami a legtöbb opciós stratégia hatékony és gyors szkennelésére alkalmas.

Earnings Calendar spread keresése GuruScan segítségével

Alábbiakban egy videóban azt mutatom be, hogyan keresek olyan Calendar spread-eket, ahol a cég gyorsjelentése 5 napon belül várható.

A GuruScan használata alapvető opciós tudást feltételez.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.