Earnings Calendar spread keresése

A gyorsjelentési szezonban az egyik legjellemzőbb opciós stratégia a Calendar spread, mert alacsony kockázat mellett magas profit potenciállal bír.

Korábbi cikkemben már részletesebben írtam a különféle gyorsjelentési opciós stratégiákról. A személyes kedvencem a Calendar spread, mert gyorsjelentéshez közeledve elég olcsón, magas R/R-el rendelkező Calendar spread-eket lehet találni, ha az ember tudja, hogy pontosan mit és hogyan keressen.

Mivel manuálisan meglehetősen időigényes ezen spread-ek megtalálása, kénytelen voltam saját magam lefejleszteni egy olyan scanner-t, ami megkönnyíti és meggyorsítja ezen folyamatokat. Ebből aztán szépen lassan kifejlődött a GuruScan, ami a legtöbb opciós stratégia hatékony és gyors szkennelésére alkalmas.

Earnings Calendar spread keresése GuruScan segítségével

Alábbiakban egy videóban azt mutatom be, hogyan keresek olyan Calendar spread-eket, ahol a cég gyorsjelentése 5 napon belül várható.

A GuruScan használata alapvető opciós tudást feltételez.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2022-05-05



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.