Opciós Mesterképző Klub

A klub egy olyan oktatási rendszer, amely segítségével az opciózást mint nagy falatot bontjuk apró részekre és a gyakorlati pozíció menedzsment, piaci jelenlét és webinárok segítségével mélyítjük el a gyakorlati tudást.

A több, mint 11 éves oktatási tapasztalatomból kiindulva azt látom, hogy a legtöbb embernek a folyamatosság hiánya áll a siker útjában. Megveszi az anyagokat, elkezdi, de nem fejezi be, mert nincs a folytonosság biztosítva.

Ezen segít a közösségi tanulás, a klub, ahol a gyakorlati pozíció menedzsment és havi webinárok tartják fenn a tanulás folyamatosságát azzal, hogy az elméleti tudást aktuális piaci helyzetben gyakorlattal is szemléltetem.

Ebben az új oktatási modellben arról sem kell döntened, hogy mely opciós képzési anyagomat vásárold meg, mert megkapod az összeset.

Mik az Opciós Mesterképző Klub (OMK) előnyei a korábbi oktatásokhoz képest:

  • alacsonyabb összegű havi díjért minden termékem megkapod,
  • folyamatos piaci jelentlét, azaz a legfontosabb eseményekről tájokoztatlak,
  • havi webinár, ahol átbeszéljük a felmerült kérdéseket,
  • a megosztott éles és már lezárt pozícióimból látod, hogy kezeltem az aktuális piacot,
  • jóval alacsonyabb összeg mellett kipróbálhatod,
  • bármikor kiszállhatsz ha úgy döntesz.

Amire képes leszel a képzési rendszer segítségével


Kontroll lesz a pénzed felett
Sokkal tudatosabban kereskedhetsz, ráadásul önállóan. Anélkül, hogy telefonos brókerre kellene bíznod a pénzedet.
 
Tudod kezelni a kockázatot
A bosszantó stop megbízások helyett megismered a valódi kockázatkezelést, amivel minden piaci helyzetben tudsz védekezni.
 
Magabiztos kereskedő leszel
Legyen szó iránykereskedésről vagy iránymentesről, képes leszel önállóan, megalapozottan spekulálni, akár menet közben is átalakíthatod egy pozíciódat.

Miért érdemes a Mesterképző Klubbal belevágni?

Feltételezem azért vagy itt, mert érdekel a tőzsde, pénz, szabadság, függetlenség vagy szimplán a mentális kihívások. Én is így jutottam ide. De 14 évvel ezelőtt nem nagyon tudtam senkitől segítséget kérni, így belevágtam egyedül.

Azt hittem majd rájövök a tutira, így évekig bűvöltem az indikátorokat és egyéb "ezoterikus" rendszereket, hogy rájöjjek mi az irány és mikor fordul a piac. Ezzel sokat veszítettem, de a "soha nem adom fel" hozzállásommal addig kutattam és próbálkoztam, míg eljutottam az opciós kereskedésig, ami egy óriási megváltás volt az akkori útvesztők után.

Iszonyú mennyiségű könyv, próbálkozás és tanulópénz áll ennek hátterében.

Visszatérve a fenti kérdésre, miszerint van-e értelme egyáltalán elkezdeni az a válaszom, hogy egyedül, önállóan, ahogy én megszenvedtem vele: senkinek sem ajánlom. Úgy gondolom, hogy kevés embernek van erre egyedül 10 éve és több (tíz) millió forint elveszítendő pénze, mire összeáll a kép.

A világ legjobb üzlete az, amikor másnak a tudását és tapasztalatát veszed meg töredékéért annak, amennyit ér, vagy amennyibe neked kerülne rájönni. Én ezt kínálom most neked.

Ha vonz a tőzsde, ha szeretsz kereskedni akkor érdemes belevágnod, mert olyan lehetőségeket tartogat, amelyet a hagyományos "munka" soha nem fog. De mint tudod, ez a tőzsde, így nincs tuti és nem lesz benne mindenki sikeres. Így ha azt gondolod, hogy csak nyomkodnod kell a gombot és dől a zseton akkor zárd is be rögtön az oldalt.

Az anyagi függetlenséghez vezető út opciókkal

Ha az anyagi függetlenséghez vezető utat keresed, csak egy módon léphetsz rá: egyre jobbnak és jobbnak kell lenned. Tapasztalatom szerint ez egyedül nagyon nehéz!

A piaci mozgások téged sem kímélnek, de ha hajlandó vagy tanulni és fejlődni, minden helyzettel egyre gyakorlottabb leszel, és egyre könnyebben veheted az akadályokat.

Ha kipróbáltál már több kereskedési formát, de mindegyikben csalódtál, akkor épp itt az ideje, hogy változtass.

Most végre tehetsz egy nagy lépést előre, ha úgy döntesz, hagyod, hogy bevezesselek az opciózásba, amivel már 14 éve aktívan kereskedem.

Az opciózás segítségével egy olyan új kereskedési világ tárul majd eléd, ami eddig csak a profik kiváltsága volt. De most te is részese lehetsz ennek! Ha végigcsinálod, azon fogsz tűnődni, vajon miért nem kezdted el előbb.

Ne keress kifogásokat, napi 1 óra tanulással eljuthatsz a profitábilis opciós kereskedésig.

Akármivel is kereskedj most, garantálom, hogy váltani fogsz az opciózásra...

Az opciós kereskedés neked szól

ha kipróbáltál már szinte mindent a tőzsdén, mégsem vagy profitábilis,

ha most kezded és meg akarod úszni a nagy tanulópénzt és felesleges köröket,

ha eleged van abból, hogy más kezeli a pénzedet, ráadásul gyenge eredménnyel,

ha véget vetnél a stop használatának és profi kockázatkezelésre váltanál,

ha meg akarod tanulni a legprofitábilisabb opciós stratégiákat és azok alkalmazását,

ha irány és iránymentesen is akarsz kereskedni,

ha magas valószínűségű stratégiákkal szeretnél kereskedni,

ha el akarod kezdeni az opciós kereskedést már néhány ezer dollárral,

ha végre a saját kezedbe akarod venni a pénzügyi jövődet.

Magadra ismertél? Mielőtt teljesen hatalmába kerít az érzés, hogy ez neked való, nézzük meg azt is, hogy milkor nem éri meg ebbe időt és energiát fektetned. Az opciózás kiváló eszköz az anyagi függetlenséged építéséhez, de nem való mindenkinek. Ezért, mielőtt elhatározod magad, lássuk, miket kell még tudnod.

Az opciózás nem neked való

ha azt gondolod, egy csapásra anyagilag függetlenné válhatsz,

ha azt hiszed, energia befektetés, tanulás nélkül is elérhetsz sikereket,

ha azt érzed, matek zseninek kell lenni a tőzsdei kereskedéshez,

ha hiszel azoknak, akik szerint a tőzsde csupa rizikó, amit úgysem lehet kiismerni,

ha nem szeretnél egy szabadabb életet élni.

Most már látod a teljes képet, és el tudod dönteni, hogy akarsz-e ezzel foglalkozni. Ha igen, akkor olyan dolgokra foglak megtanítani, amikről eddig nem is sejtetted, hogy lehetségesek.

Mire leszel képes ha velem tanulsz?

Annyi mindenre, hogy elég nehéz felsorolni, de megpróbálom:

irányt kereskedni profi módon opciókkal,

iránymentesen kereskedni magas valószínűséggel,

stop nélkül kockázatot kezelni minden piaci helyzetben,

átalakítási stratégiák segítségével valószínűséget növelni és kockázatot csökkenteni,

bebiztosítani egyedi részvényeid, vagy akár a teljes portfóliód,

tudni fogod mikor van túlzott optimizmus vagy félelem a piacon és ezt hogy kell kihasználni,

profi módon használni az opciós kereskedési platformot éles kötésekre,

piaci véleménytől függetlenül volatilitás változásra kereskedni,

pénzáram összefüggések elemzésére a Piaci Mátrix segítségével,

akár 90%-os valószínűségű stratégiákkal profitálni.

Miért tanulj velem?

Mert keresztül mentem azon, amin te is, és megtaláltam a megoldást, ami neked is segíthet!

Amíg alkalmazottként dolgoztam, a legborzasztóbb nap a hétfő volt…

12 évig voltam multis rabszolga. Gyűlöltem a korlátokat, a sok formális meetinget, a céges protokollokat, azt a sok szabályt, amit mások rám kényszerítettek. Szabad akartam lenni! 

Hosszú és kemény utat tettem meg az opciós kereskedésig…

A tőzsde felé fordultam, mert szuper jó ötletnek tűnt kereskedéssel megalapozni a pénzügyi függetlenségemet. Azonban mindig is nehezemre esett megtippelni, merre megy a piac. Azt pedig egyenesen gyűlöltem, amikor kivett a stop, majd a piac fordult, de én már nem voltam benne. Arról nem is beszélve, hogy számomra a stop soha nem jelentett igazi kockázatkezelést. Főleg ez motivált abban, hogy komolyabban vegyem a kereskedést. Két év és két ledarált számla után kezdtek a dolgok jóra fordulni, amikor az opciós kereskedés felé vettem az irányt.

Amikor 14 éve elhatároztam, hogy elkezdek tőzsdézni, csak egyet tehettem. Megpróbáltam a legjobb tudásom szerint, főleg könyvekre hallgatva kereskedni. Voltam annyira naiv, hogy azt gondoltam, a gyakorlat nem fontos, elég „bevágni” az elméletet és mehetek is a tőzsdére. Nagyokat buktam. Nem tudtam senkitől tanácsot kérni, egyedül éreztem magam. Nehezen tanultam meg, hogyan kezeljem a kockázatot és arról sem volt fogalmam, melyik stratégia profitábilis.

Előtted jelen pillanatban 2 út áll.

  1. Megpróbálsz magad belevágni és lassacskán rájössz pár hasznos fogásra, de közben elmegy egy csomó időd és energiád, amit másra szánhattál volna. Lehet, hogy fejlődsz, de nagy lesz az ára, arról nem is beszélve, hogy a próbálkozásaid során pár számlát simán ledarálhatsz vagy,

  2. Saját ütemezésed szerint, a munka mellett, könnyedén, akár pénzügyi előképzettség nélkül is elvégzed a képzésem, ami segít, hogy a saját kezedbe vedd a pénzügyi jövődet.

Miért éppen az OpcioGuru?

Az OpcioGuru a megalakulása óta Magyarországon piacvezető az opciós tőzsdei képzések területén. A tanfolyamok mindig úgy kerültek összeállításra, hogy a lehető leggyakorlatiasabb tanácsokat, tippeket kapd, amit beépítve a kereskedésedbe kamatoztatni tudsz. Úgy gondolom, hogy akkor is rengeteg gyakorlati tippet és trükköt kaphatsz, ha már belekóstoltál az opciózásba korábban. Meg fogsz döbbenni...

 

0
év kereskedési tapasztalat
0
év oktatási tapasztalat
0
opciós kereskedő tanítvány

Havi előfizetéses képzési rendszer

A profi opciós kereskedés elsajátítása egyedül nagy falat, főleg ha egyben kell kifizetni a képzés díját. Még a legnagyobb célok és kihívások is sokkal elérhetőbbek, ha kisebb, könnyebben feldolgozható részekre bontjuk őket.

2019 tavaszán úgy döntöttem, hogy elindítok egy olyan előfizetéses rendszert, amelyben a tudáshoz szükséges elméleti és gyakorlati videós anyagokat havi modulokra bontottam, így ütemezett szeletekben feldolgozhatók.

Az oktatási modulok havi ütemezett átadása mellett folyamatosan megosztom az éles kötéseim tanulságos részeit lezárást követően. Így láthatod adott piaci helyzetben, hogyan kereskedtem, de követni nem tudod, azaz nem szignálszolgáltatás árulok, hanem oktatást.

Mindehhez nem kell, hogy éles tőzsdei tapasztalattal rendelkezz, a képzésen bármilyen pénzügyi előképzettség nélkül is részt vehetsz. Te is meg tudod tanulni!

Ráadásul ezzel az előfizetéssel úgy válhatsz opciós kereskedővé, hogy közben maximálisan te osztod be az idődet, a saját ütemedben haladhatsz.

Előfizetőként képes leszel te magad egyedül, bróker bevonása nélkül kezelni a saját pénzed úgy, ahogyan te szeretnéd. Teljes mértékben nálad lesz a kontroll, és nem szorulsz majd senki segítségére.

A képzési rendszer 3 pillére

Az előfizetéses rendszerem 3 pillérre épül, amelyek biztosítják az elmélet és gyakorlat együttes és folyamatos elsajátítását. Ennyire komplex és átfogó képzést még sosem indítottam, így ha eddig gondolkoztál, ne várj tovább;)

1. pillér - folyamatos pozíció menedzsment

A tanulás elmélyítéséhez nem elég az oktató videók feldolgozása (3. pillér), látnod kell hogyan működnek az egyes stratégiák és átalakítási megoldások az éles piaci helyzetben.

Ezért az előfizető rendszer részeként több, mint 150 már meglévő pozíciómenedzsmenthez férhetsz hozzá hónapról hónapra adagolva (nem az első befizetéskor). Ezen felül minden hónapban folyamatosan hozzáférsz az éppen aktuálisan lezárt éles pozícióimhoz videós feldolgozásban végigvezetve, így pontosan látni fogod, adott piaci helyzetben min gondolkodtam, hogy alakítottam át és miért.

Így az elméleti videókban átadott tudást látod, hogyan érdemes éles piaci helyzetben alkalmazni.

Fontos, hogy ezek a pozíciók nem szignálok, azaz nem tudod őket követni. Lezárást követően teszem közzé, így kizárólag oktatási célt szolgálnak.

NEM CSAK IRÁNYMENTES KÖTÉSEK

Az elmúlt évek megmutatták, hogy az iránymentes (magas kockázatú) stratégiák nem valók mindenkinek, így a klubon belül szándékosan többnyire olyan pozíciókat osztok meg oktatási céllal, amiket kis számlával is lehet kereskedni és nagyon alacsony kockázattal bírnak.

Az alábbiakban láthatod, hogy milyen lezárt pozíciókat tettem közzé videós formában a klubon belül. Ezeknek az összesített éles eredménye jelenleg 11324 USD, jutalékok nélkül.

Ahogy a táblázatból is látszik, a pozíciók nagy része éles kötés volt, elenyésző hányada demo és teszt, amelyek bizonyos koncepciót voltak hivatottak bemutatni.
ZárásNapTípusTickerStratégiaP/LKock.HozamÁtal.
2020-05-2925ÉlesSPYCall Diagonal21225284%4
2020-05-159ÉlesZMVertical & Condor37885445%1
2020-05-1455Éles/CLM20Single & Vertical4100550745%6
2020-05-1313ÉlesNFLXCall Calendar13328547%1
2020-04-244ÉlesFBCall Butterfly13645302%3
2020-04-2415ÉlesRCLPut Ratio52003%1
2020-04-1513ÉlesSPXCall Calendar2030320634%3
2020-04-1324ÉlesSPYPut Diagonal210180117%1
2020-04-1312ÉlesSPYPut Ratio-2401000-24%-
2020-04-080Éles/ESM20Butterfly 0day19770281%1
2020-04-0317ÉlesVXXPut Butterfly283275103%2
2020-03-267ÉlesSPXCall Calendar40042095%2
2020-03-255Éles/SIK20Butterfly / Condor495250198%3
2020-03-250Éles/ESM20Butterfly 0day205130158%2
2020-03-2023ÉlesSPXPut Condor / Butterfly-1051145-9%5
2020-03-200Éles/ESH20Call Butterfly8520043%-
2020-03-197ÉlesSPXPut Condor39540099%3
2020-03-126ÉlesTLTRatio Spread2220011%3
2020-03-0917ÉlesJNJCall Calendar-63192-33%-
2020-03-0918ÉlesSPXCalendar / Diagonal-125190-66%1
2020-02-2014ÉlesSPXCalendar / Diagonal11530038%6
2020-02-1912TesztTSLACalendar vs. Butterfly----
2020-02-1818ÉlesSPYCall Diagonal-42106-40%1
2020-02-1019ÉlesSPXDouble Calendar6048013%2
2020-02-0730ÉlesSPXCalendar & Butterfly-45265-17%4
2020-02-058ÉlesDISCall Calendar10016660%-
2020-02-051TesztTSLADouble Calendar----
2020-01-1415ÉlesSPXCalendar / Diagonal24036067%-
2020-01-0690ÉlesGLDCall Butterfly19623085%2
2019-12-2045DemoSPYBear Put Spread-91110-83%1
2019-12-139ÉlesSPXCalendar / Diagonal4010040%-
2019-12-0616ÉlesSPXCalendar / Diagonal280180156%3
2019-12-0422ÉlesVXXCall Butterfly-25168-15%1
2019-11-2012ÉlesSPXCalendar / Diagonal12021057%1
2019-11-0715ÉlesSPXCalendar / Diagonal15016094%1
2019-10-248ÉlesSPXCalendar / Diagonal-75197-38%-
2019-10-1891DemoSPYBear Put Spread5212741%5
2019-10-1616DemoSPXButterfly & Calendar-40320-13%3
2019-10-1613ÉlesVXXBear Put Spread8314059%1
2019-10-0718ÉlesSPXCalendar / Diagonal3025012%-
2019-10-0122ÉlesVXXBear Put Spread101556%2
2019-09-1814ÉlesSPXCalendar / Diagonal302255118%5
2019-08-292ÉlesSPXCalendar / Diagonal100100100%-
2019-08-0649Teszt/6EU19Short Strangle---3
2019-08-0514ÉlesSPXCalendar / Diagonal259526%7
2019-07-2528ÉlesPYPLBull Call Spread7518241%3
2019-07-1963ÉlesDIAPut Butterfly-136280-49%2
2019-07-1942DemoGLDBear Put Spread-80132-61%1
2019-07-178ÉlesSPXCalendar / Diagonal29337279%3
2019-07-1535Demo/CLU19Iron Condor190168011%2
2019-07-1520ÉlesSPXCalendar-220220-100%-
2019-07-1245ÉlesTLTPut Butterfly197525%3
2019-07-119ÉlesSPXCalendar / Diagonal30083336%-
2019-07-101ÉlesAMZNCall Butterfly5510552%-
2019-07-0221DemoGOOGLBear Call Spread-35280-13%1
2019-07-026ÉlesSPXCalendar / Diagonal608607%1
2019-06-267DemoTSLABear Put Spread-15175-9%-
2019-06-1719Demo/CLN19Bull Put Spread-270270-100%-
2019-06-176DemoEEMBear Call Spread185533%-
2019-06-1121DemoSMHBull Put Spread245941%-
2019-06-0724DemoSPXCall Butterfly-35535-7%2
2019-05-1765DemoSPYLong Put-35258-14%2
2019-05-1730ÉlesSMHSuper Bear spread201102197%6
2019-05-1722DemoTSLABull Put Spread-72145-50%1
2019-05-168DemoVXXBear Call Spread6811858%-
2019-05-0223Éles/CLM19Bear Call Spread260250104%-
2019-04-1628DemoBABull Put Spread10015067%-
2019-04-1020DemoSPYBull Call Spread7816049%3
2019-04-0911DemoTSLAIron Condor11532236%-

2. pillér - heti tartalmak, havi webinárok

Az előfizetéses rendszer részeként havonta egyszer tartok egy webinárt, ahol megválaszolom az összes felmerült kérdést. Ha nem tudsz rajta részt venni, felvételről megtekintheted, ill. előre beküldheted a kérdéseid, így biztosan kapsz rájuk választ.

Ezen felül minden hétfőn készítek egy heti kitekintő videót, ahol megnézzük, hogy mi történt az előző héten és mire érdemes odafigyelni az aktuális héten.

Továbbá minden nap átnézem a kereskedési híreket, kiszűröm a legfontosabbakat, kommentálom őket, így Te tudsz csak a lényegre koncentrálni és nem kell elveszned az óriási hírdömpingben.

A klub keretein belül - ütemezetten - az összes korábbi webinárhoz is hozzáférsz majd. Eddig 52 db webinárt tartottam az OpcioGuru fennállása óta, amely több, mint 46 órányi anyag.

3. pillér - opciós oktatási modulok

Az OMK jelenleg 20 modulra bontva tartalmazza az összes általam, valaha készített opciós képzési videót és oktatást. Azaz 20 hónap alatt megkapod az ÖSSZES opciós anyagom! Ha most egyben szeretnéd az összeset és nem havi ütemezéssel akkor ajánlom figyelmedbe a Guruképzőt!

Anélkül, hogy az összes videót felsorolnám, a teljesség igénye nélkül az alábbi témákat dolgoztam fel az opciós oktatási modulokban.

Irány és iránymentes kereskedés attól függően, hogy alacsony vagy magas volatilitású piacon kereskedsz éppen. Ezek között megtalálod azokat a klasszikus opciós stratégiákat, amely segítségével a fentiek lekereskedhetők, mint pl. strangle, condor, butterfly, vertical, calendar, diagonal, backspread stb.

De a fentiek nem sokat érnek példák nélkül, így mindegyikre tucatnyi éles kereskedési példát is fogsz találni (több, mint 150 db).

Amellett, hogy látni fogod az egyes stratégiák nyitását, átalakítását és zárást, a gondolkodási módomat is megismerheted a pozíciómenedzsment videókból, hiszen látni fogod, hogy adott helyzetben miért nyitok, alakítok át vagy zárok le egy pozíciót.

Abban hiszek, hogy nem elég tudni az elméletet, nagyon sok éles példát is kell látnod ahhoz, hogy leessen a tantusz. Ezt az egészet folyamatában tartalmazza az Opciós Mesterképző Klub!

A videók között megtalálod továbbá az összes általam használt kereskedési platform gyakorlati videóját is: Thinkorswim, Tastyworks, Interactive Brokers. Sőt, még az IB adózási útmutatót is tartalmazza.

Ha a havi ütemezésnél gyorsabban szeretnél haladni az anyagok feldolgozásával, arra is van lehetőséged a következő havidíj lehívásával, ami természetesen az előfizetésed lejáratát egy hónappal meghosszabbítja. Ha akarod, akár 2-3 hónap alatt is lehívhatod az összes képzési modult, csak győzd feldolgozni:).

Hogyan tudok segíteni, ha a tanulás során elakadsz?

Lehet, hogy már felmerült benned a kérdés, hogy kihez fordulhatsz ha a tanulás közben felmerülnek kérdések vagy elakadások.

A klubtagként egy aktív opciós fórumhoz is kapsz jogosultságot. Ebben a fórumban többszáz hasonszőrű opciós kereskedővel beszélgethetsz.

Ha bármilyen kérdésed van, azt bátran felteheted nekem és nekik is. Olyanok is tagok, akik már 10+ év opciós kereskedési tapasztalattal rendelkeznek.

Egy szó mint száz, nem leszel magadra hagyva. Ha bármi nem világos, írj akár emailt nekem, akár a fórumra.

De majdnem biztos vagyok abban is, hogy a kezdeti lépések összes kérdése már meg lett válaszolva vagy webinárban vagy a fórumban, így egy könnyed kereséssel meg is találhatod a választ azonnal.

Gyere és tapasztald meg a közösségi tanulás erejét!

Nincs elég tőkéd a kereskedéshez?

Szerencsére ma már nem kell $10.000 a számlanyitáshoz. Már két, megbízható brókercégnél is nyithatsz margin számlát korlát nélkül, amin el lehet kezdeni opciókkal kereskedni. Egyik az Interactive Brokers, másik a Tastyworks.

Interactive Brokers-nél 2011 óta van számlám és nagyon megbízhatónak találom. Tastyworks egy új cég, akikkel még csak 3 éves tapasztalatom van, de korrektnek tűnnek. Egyébként azok az alapítók akik anno a Thinkorswim-et hozták létre, így van bőven tapasztalatuk.

Akkor is érdemes elkezdeni a tanfolyamot, ha most épp nem áll rendelkezésedre a vágyott kereskedési összeg, mert a Thinkorswim demo platformján már most, INGYEN is el tudod kezdeni kipróbálni magad az opciók világában. És amíg összegyűlik a tőzsdére szánt összeg, addig is gyakorolhatod a pozíciók felvételét, és ahogy az idő múlik - mivel a demo platform követi a piaci változásokat - az éles kereskedéshez hasonlóan begyakorolhatod előre az átalakításokat. A tanulás és gyakorlás után pedig könnyebb lesz belevágni az éles kereskedésbe akkor, amikor az erre szánt pénzzel megnyitod az éles kereskedési számládat.

Ugye benned is vannak ilyen gondolatok?

"Nem valami átverés ez is?"
Ha egy hete lennék a piacon, jogosan feltételezhetnéd ezt, de 12 éve létezik az OpcioGuru és több, mint 1000 ember járt már nálam képzésen. Ha átverés lenne, már nem lennék a piacon...

"Meg fogom tudni ezt tanulni, nem túl bonyolult?"
Mivel tisztában vagyok azzal, hogy nekem milyen volt autodidakta módon megtanulni az egészet, így azt is tudom, mit és hogyan kell úgy elmagyarázni, hogy mindenki megértse. Nem kell félned a túlzott szakkifejezésektől, mindent elmagyarázok "szájbarágósan". Innentől nem az a kérdés, hogy meg tudod-e tanulni, hanem, hogy meg akarod-e?

"De hát nekem nincs se pénzügyi se gazdasági végzettségem."
Megnyugtatlak, nekem sincs. Mi több, a legtöbb sikeres ügyfelem sem gazdasági szakember. Ha összeadni, kivonni és szorozni tudsz, akkor meg tudsz tanulni opciókkal kereskedni.

"Sosem voltam jó matekból."
Képzeld én is átlagos voltam. Az opciós platformok segítségével mindössze annyi a dolgod, hogy tudj összeadni, kivonni és szorozni. Ezt pedig már második általánosban megtanultad.

"Mi van ha elakadok, ki fog nekem segíteni?"
Én. Bármikor írhatsz nekem emailt vagy felteheted a kérdésed a fórumban, ahol egy tapasztalt opciós kereskedői közösség vár. Nem maradsz soha egyedül! Legkésőbb 48 órán belül választ kapsz minden kérdésedre.

Tényleg működik ez távoktatás formában?

A válaszom röviden: igen.

Hosszabban: az elméleti anyagok mellett a folyamatos pozíció menedzsment, webinárok és havi tartalmak segítenek elmélyíteni a szükséges tudást.

A több hónapon keresztül zajló pozíciók menedzsmentjét bemutató videókat és aktív fórumot semmilyen könyv vagy élő képzés nem tudja helyettesíteni. A legtöbbet ezekből fogsz tanulni, hiszen látod majd, hogyan alakul a pozíció hetek, hónapok alatt és hogyan kell azt kezelni, átalakítani. 

Íme néhány ügyfelem élménybeszámolója, akik eddig velem tanultak távoktatási formában.

Jelentkezz és szerezz kontrollt a pénzed felett!

Amit megígérhetek: ha előfizetővé válsz, átadom 14 év kereskedés és 11 év opciós kereskedési oktatás minden tapasztalatát, ami által szabadabb, profibb opciós kereskedővé válhatsz.

Nem akarom azt állítani neked, hogy ez a folyamat egyik napról a másikra fog történni, és hogy nem kell hozzá kitartás és tanulás. Azonban ha velem tartasz ezen az úton, akkor:

  • időt és
  • pénzt spórolsz meg.

Ha most azt gondolod, hogy:

"Ez nekem túl drága."
A pénzügyi tudatlanság, megvezethetőség és a pénzkezelőktől való függés egy életen át sokkal drágább, mint a magadba fektetett tőke. Nem véletlen, hogy Warren Buffett-től származik a mondás, miszerint a legjobb befektetés a saját képzésünk.

"Nekem nincs szükségem az opciós kereskedésre."
Ez lehetséges, de akkor nem hiszem, hogy ezt az oldalt olvasnád. Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy többre és jobbra vágysz mint a hagyományos kereskedői eszköztár. De tény, hogy nem mindenkinek való az opciós kereskedés.

"Nekem erre nincs időm."
Tényleg nincs a saját képzésedre havi 10 órád? Ha azt csinálod, amit eddig, azt kapod amit eddig. Ha nem fontos az érzés, hogy saját magad vagy a pénzügyeid ura, akkor jogos, hogy nincs rá időd. Ha pedig tényleg idő szűkében vagy, mégis haladnál ezzel, akkor is szabadon megteheted, mert a saját ütemedben haladhatsz. A webinárokat is visszanézheted később.

"Nekem ez túl nehéz!"
Megértem, hogy teljesen egyedül megtanulni az opciózást nehéz, én sem javaslom. Ha viszont velem tanulsz, fogom a kezed folyamatosan hónapról, hónapra, egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy önállóvá válsz és magadtól kereskedsz az éles piacon.

"Már régóta kereskedek és mégsem lettem profitábilis, miért pont az opció segítene?"
Sosem mondtam, hogy ezzel biztosan profitábilis leszel. Ezt a tőzsdén nem lehet kijelenteni. Azt viszont igen, hogy olyan eszköztárad lesz, ami a hagyományos piacon nem áll rendelkezésedre. Sokkal profibban fogod tudni a kockázatokat kezelni. Ha iránykereskedésben nem vagy túl jó, akkor ott az iránymentes kereskedés is mint lehetőség. Én nem ígérhetem, hogy profitábilissá teszlek, azt viszont igen, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és támogatni az utadon hónapról, hónapra.

"Miért kéne veled tanulnom, biztos találok jobbat, mint te."
Sosem mondtam, hogy én vagyok a legjobb. Egyet viszont szinte biztosan tudok: Magyarországon senkinek sincs több mint ezer fős opciós oktatási tapasztalata és 10 éves múltja ebben.

"Nem kell a segítséged, megtanulom inkább magamtól."
Ehhez szeretnék sok szerencsét kívánni. Én is magamtól tanultam meg, szóval nem lehetetlen, kérdés, hogy megéri-e. Azért majd írj 5 év múlva, hogy hol tartasz:)

"A családom és barátaim nem támogatnak a tőzsdézésben."
Tudom, hogy sokan vannak ebben a helyzetben. De az ő érdekük is a te sikered. El kell nekik magyaráznod, hogy nem kaszinózni fogsz, hanem igyekszel megalapozott befektetési és kereskedési döntéseket hozni egy profi kockázatkezelő eszköz segítségével.

"Túl lassú nekem ez a havi ütemezés, gyorsabban akarok haladni."
Ezt bármikor megteheted. Ha előbb végzel adott hónapra ütemezett oktatási modullal, kifizetheted a következő hónapot és már eléred azokat az anyagokat is. Természetesen ezzel meghosszabbodik az előfizetésed érvényessége is. Ha kifizettél 1 hónap alatt 6 hónapot akkor 6 hónapig nem kerül terhelésre a kártyád. Tehát nem duplán fizetsz!

Ha már vásároltál tőlem...

Ne aggódj, ha már vásároltál valamelyik termékemből, mert nem kell a már megvásárolt tananyagaidért újra fizetned :).
Ha pl. megvetted az Opció START-ot vagy a Kezdőcsomagot, kérlek jelezd nekem email-en, és aktiválom az összes tananyagot, amit már korábban kifizettél, így az előfizetéssel onnan folytathatod az opciós tanulmányaidat, ahol épp tartasz, a korábban megvásárolt termékeid feldolgozása után.

Gyakori kérdések és válaszok

Lehet máshogy is fizetni mint bankkártyával?
Mivel az előfizetői tagság a havidíjak automatikus levonásával működik ezért kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni. Ma már kártyát igényelni gyerekjáték, akár privát akár céges számlához. Ha még nincs és igényelsz, figyelj rá, hogy olyan legyen, amivel lehet online is fizetni (pl. Mastercard, Visa).
Mikor indul az előfizetés?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Hogyan tudok gyorsabban haladni, mint a havi ütemezés?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mennyi kell az éles számlanyitáshoz?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?
Hogyan mondhatom le az előfizetést?
Mi történik ha lemondom az előfizetést?
Lemondáskor jár vissza pénz?
Ha egyszer lemondtam, visszajöhetek még tagnak?
Hogyan kapok számlát?

Előfizetés díja

Image

29.990 Ft / hó vagy

79.990 Ft / 3 hó (kedvezmény: 9.980 Ft)

Alacsony kockázat - magas profit potenciál


Ha bele akarsz kóstolni az opciózás világába, ennél alacsonyabb kockázattal ezt még soha nem tehetted meg. Havi 29.990 forint mellett eldöntheted, hogy ez a világ neked való-e.

Ezért a pénzért olyan havi támogatást és tudást kapsz ami remélhetőleg ennek a többszörösét fogja neked érni. Gondolj bele: ez mindössze kb. 100 dollár havonta. Ennek többszörösét lehet elveszíteni vagy megnyerni az éles piacon pillanatok alatt.

Ehhez a képzéshez utánkövető leveleket is kapsz. A levelekről később bármikor leiratkozhatsz.

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Fizetés bankkártyával

Tekintettel arra, hogy egy havi előfizetésről van szó, kizárólag bankkártyával lehet fizetni. Az előfizetésed automatikusan megújul, ami azt jelenti, hogy a fent megadott összeggel terhelésre kerül a fizetéskor megadott bankkártyád segítségével minden hónapban, egészen addig, amíg le nem mondod az előfizetést. A szolgáltatást bármikor lemondhatod egy gombnyomással a belső felületen. A havidíjak terhelésekor a "Barion Payment Zrt." fog szerepelni a számlakivonatokon.

Előfizetés megrendelése

Ha nem cégre kéred a számlát, ide a valódi, teljes neved add meg,
(Vezetéknév, Keresztnév) mert ez fog szerepelni a számlán!
Kötelező kitöltened az EU-s adószámot, ha az EU területén
bejegyzett cég vagy (nem HU) és 0% áfás számlát szeretnél.
Érvénytelen EU adószám! Ez esetben a számla végösszege ÁFA-t tartalmaz.
Itt tudod ellenőrizni a közösségi adószámod.
- Ft
Ha megnyomod a "Tovább a fizetéshez" gombot, átirányítunk a
Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod
a bankkártyád adatait vagy fizethetsz Barion fiókoddal is.